Две жертви и десетки ранени при пожар в хотел в Прага (ВИДЕО)

Европа ще рециклира всички пластмасови опаковки след 2030 г.

Молдова ще иска компенсация от Русия заради „окупацията“ на Приднестровието

Спряха камионите по няколко направления заради снега

Просветният министър: Привличането на млади учители е предизвикателство

Въоръжена атака срещу 5-звезден хотел в Кабул

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 21 януари 2018

Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Махат незаконни билбордове в София Столичният инспекторат откри 14 такива само по бул. „Черни връх“

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Григор искал да е бегач и да знае френски език

Община Благоевград газифицира дневни центрове и обществена трапезария

Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за стари хора и Обществена трапезария в Благоевград вече имат изградена система за газификация. Извършените дейности са част от Инвестиционната програма на Община Благоевград. Вече е газифицирана и сградата, в която се помещава Дом за стари хора в квартал „Струмско“.

В следващите месеци предстои да бъде газифициран и Комплексът, където се помещават Център за ранно детско развитие, детска градина и Домашен социален патронаж в квартал „Еленово“ . Това са само част от стъпките на ръководството на Община Благоевград за подобряване и оптимизиране на социалните услуги. През тази година предстои да бъде направен основен ремонт на защитено жилище за хора с умствена изостаналост. Ремонтни дейности са предвидени в Център за настаняване от семеен тип за деца в Благоевград.

Благоевград е една от добре развитите общини в социално отношение. На територията на община Благоевград функционират десетки социални услуги, в това число ЦНСТ-та- преходно жилище, Дом за деца, лишени от родителски грижи, домове за възрасни хора, защитени жилища, Домашен социален патронаж и др.

.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.