Баща наркоман намушка с нож 7-годишното си дете във Варна

Премиерът Борисов: Много правителства работиха за отпадането на мониторинга, всички трябва да са доволни

Банката за развитие посреща акционерите на Европейския инвестиционен фонд в София

Самолет се разби на улица в Бразилия, има жертви и ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)

Осем души са обвинени за престъпления, свързани с изборите Главният прокурор е поискал от ЦИК разрешение за привличане като обвиняеми на 7 кандидати за кметове и съветници

Вижте Наум Шопов и Теа като деца

Полицията издирва водач, избягал след катастрофа с велосипедист

Дуейн Джонсън-Скалата е най-готиният баща за 2019

Кали израснала на село

Ограничават движението в тунел „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“ утре

Камионът-ковчег в Есекс – с българска регистрация, собственост на ирландка Напуснал България през юни 2017 г.

Над 100 000 души денонощие без вода

Забраниха на обвиняем за убийство да посещава квартал в Монтана

Община Благоевград газифицира дневни центрове и обществена трапезария

Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за стари хора и Обществена трапезария в Благоевград вече имат изградена система за газификация. Извършените дейности са част от Инвестиционната програма на Община Благоевград. Вече е газифицирана и сградата, в която се помещава Дом за стари хора в квартал „Струмско“.

В следващите месеци предстои да бъде газифициран и Комплексът, където се помещават Център за ранно детско развитие, детска градина и Домашен социален патронаж в квартал „Еленово“ . Това са само част от стъпките на ръководството на Община Благоевград за подобряване и оптимизиране на социалните услуги. През тази година предстои да бъде направен основен ремонт на защитено жилище за хора с умствена изостаналост. Ремонтни дейности са предвидени в Център за настаняване от семеен тип за деца в Благоевград.

Благоевград е една от добре развитите общини в социално отношение. На територията на община Благоевград функционират десетки социални услуги, в това число ЦНСТ-та- преходно жилище, Дом за деца, лишени от родителски грижи, домове за възрасни хора, защитени жилища, Домашен социален патронаж и др.

.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.