Нинова потвърди, че няма да продава БСП Шефката на БСП обвини премиера, че плащал да я свалят от партийния пост

ВиК-Перник източвала от яз. „Студена“ повече вода от разрешеното

СЕМ наложи глоба от 30 000 лв. на 7/8 TV

Депутатите отличиха още 7 дейци на културата Лили Иванова с пожизнена награда от 700 лв.

Министър Ангелкова отива в Созопол заради дигата на Централния плаж

Калфин: Най-лошото за един пенсионен модел е той да се променя често

Близо 8000 лева бяха събрани от концерт за лечението на 20-годишния Димитър

Местят спирка „Хлебозавода“ заради строеж на трафопост

Започват археологически проучвания по трасето на магистрала „Европа“

Задържаха подпалвач, причинил щети за над 50 000 лева

Сняг на Витиня, Петрохан и Юндола

Здравето на 80% от децата по света под заплаха

Започва поетапно осветяване на пешеходните пътеки в Горна Оряховица С приоритет са тези пред училищата и на възлови кръстовища

Оксфордският речник обяви за дума на 2019 г. „climate emergency“

Крадци задигнаха 20 тона шоколад заедно с камиона

Община Благоевград отпуска финансова помощ на двама кандидати за инвитро процедури

Двама кандидати, заявили необходимост от финансово подпомагане, ще получат общински средства за извършване на инвитро процедури. Предложението, направено от общинска администрация, бе гласувано днес по време на редовно заседание на Общински съвет. За всеки от тях ще бъдат заделени по 4000 лева, съобщиха от общината.

От началото на 2018 г. до този момент, общо 18 двойки са подпомогнати от Община Благоевград.

Благодарение на политиката на кмета д-р Атанас Камбитов и екипът му, всяка година десетки семейства в Община Благоевград получават финансова помощ за извършване на инвитро процедури.

В началото на март тази година, кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе награден за целенасочена политика на Община Благоевград в подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от Фондация „Искам бебе“ – Ангели на благодарността“ .

Община Благоевград подпомага двойки с репродуктивни проблеми, които не отговарят на условията за национално финансиране или са над 43-годишна възраст.
Кандидатите трябва да са семейства или лица, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Благоевград.

Необходимо е двойките да подадат молбата си в Деловодството на община Благоевград, откъдето могат да се снабдят и с необходимите приложения, които да попълнят. Те могат да бъдат намерени и на сайта на Община Благоевград – www.blgmun.com, в секция „Здравеопазване“, подсекция „Инвитро“. Личните данни на кандидата са конфиденциални. По предложението от кмета на общината д-р Атанас Камбитов кандидатите са вписани не по имена, а под „Заявител с Вх.№“. Средствата не се получават лично от заявителите, а се превеждат на съответните клиники, спрямо представения остойностен план на лечение.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.