Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Благоевград представи успешно приключили проекти на заседание на съвета за развитие на Югозападен район

Община Благоевград представи успешно приключилите проекти по Оперативна програма 2007 – 2013 г. и проектите в процес на реализация по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г. Те бяха презентирани по време на заседанието на Регионален съвет за развитие на Югозападен район за развитие, който се проведе в Банско.

По време на представянето Община Благоевград сподели добри практики по изпълнение на проектите и осигуряване на устойчивостта им.

По-значимите проекти, реализирани и тези в процес на реализация на територията на община Благоевград, които бяха представени на заседанието са: „Ремонт и оборудване на СБАЛО „Св. Мина“ – Благоевград“, „Изграждане на три ЦНСТ и реконструкция на едно Защитено жилище на територията на община Благоевград“,„Зелена и достъпна градска среда в община Благоевград“, „Инвестиции в бъдещето на община Благоевград“,„Въвеждане на мерки за енергийна ефективност, осигуряване на достъп за хора в неравностойно положение в сградата на Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград“ (РСПБЗН)“, „Благоустрояване на градската среда“, Изграждане на социални жилища в IV – ти микрорайон, „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност, осигуряване на достъп на хора с увреждания и цялостно обновяване на фасадите на сгради на ОД МВР и Първо РПУ – Благоевград“,„Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общински административни сгради“, „Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в Благоевградска професионална гимназия“.

На заседанието на Регионален съвет за развитие на Югозападен район за планиране бяха обсъдени и приоритетите на социалната политика, както и предстоящите схеми за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете