Крум – крадецът уличен в нови 4 обира на жилища От полицейска униформа до чанти на лекарки са сред "ударите" на шуменеца

Кола се запали при задвижване

Бразилецът Маркиньос, бивш национал на България, ексклузивно пред „Труд“: ЦСКА върви нагоре

Спипаха трима столичани в момент на предлагане на дрога

Със сензорна система ще ловят изстрели на бракониери в НП “Пирин“

Арестуваха две българки в Милано заради обир на студентка

60-годишна жена се хвърли от скала

Подобрява се състоянието на момичето, блъснато от джип на столичен булевард

От МВР не потвърждават информацията за пътен инцидент на спирка в София

Няма опасност за живота на детето, блъснато от кола на НСО

Диана Ковачева: Омбудсманът е винаги на страната на гражданите

Роудстър за 1,7 млн. евро без покрив и челно стъкло McLaren Elva ускорява до 200 км/ч за по-малко от 7 секунди

МВР с масови проверки по пътищата заради катастрофите в последните дни

Пророк Йоло “Библия на българите и човечеството” влезе в сакралната книжнина

Ново земетресение с магнитуд от 4,5 в Албания

Община Благоевград ще реализира пореден проект за над 5 милиона лева

Община Благоевград и Министерството на регионалното развитие и благоустройството подписаха договор за безвъзмездна финансова помощ за обновяване на многофамилни жилищни сгради. Размерът, на одобрените финансови средства по проекта, е 5 199 941,19 лв. От тях 43 875,31 лв. представляват собствен принос на бенефициента – Община Благоевград. Срокът за изпълнение на проектните дейности е 12 месеца.

Проектът е насочен към изпълнение на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради на територията на община Благоевград. Чрез него ще се постигнат по-високи нива на енергийна ефективност, ще се намалят на разходите за електрическа енергия в жилищни сгради и ще се ограничат вредните емисии в атмосферата като косвен ефект от въвеждането на ефективни пакети от енергоспестяващи мерки.

С реализирането на проекта ще се осигури още топлинен комфорт и по-добри условия на живот за обитателите на многофамилните жилищни сгради в съответствие с критериите за устойчиво развитие. Ще се подобрят и експлоатационните характеристики с оглед удължаване жизнения цикъл на сградите.

„Обновяване на многофамилни жилищни сгради в Община Благоевград“ е по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.001-039 “Изпълнение на Интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020“, Приоритетна ос 1: „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.