Мачовете и спортът по телевизията днес, петък, 21 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за петък, 21.02.2020

На 21 февруари 2020 да почерпят

„Интер“ взе своето в Разград и с помощта и на ВАР

Златото със 7-годишен рекорд

Спряха движението на тирове по АМ „Хемус“ при км 34, в посока Варна

Божинов започва на чисто в Италия

Google пусна новата версия на Android

Български тираджия опитал да подкупи италиански полицаи с ракия и суджук

Разследват само две къщи за гости в Еленския Балкан Собствениците ползвали 600 000 лева европари не по предназначение

Лондонската полиция: Атаката в джамията не е тероризъм

До 10 980 лв. заплата за шеф в държавна фирма Годишните бонуси ще бъдат до около 40 хил. лв.

Шефът на спортния тотализатор: Бяхме пред катастрофа заради игрите на Божков Няма да бъдем по-слаби, нито в дизайн, нито в класата на игрите, обеща Дамян Дамянов

БСП-София ще отбележи Деня на защитника на Отечеството с поднасяне на венци и цветя на два паметника

Джулиан Асанж моли Франция за политическо убежище

Община Елена стимулира изрядните данъкоплатци

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Стартира плащането на местните данъци и такси в община Елена. Според сроковете, определени в ЗМДТ, плащането става на две равни вноски – до 30 юни и до 31 октомври. Предплатилите до 30 април за цялата 2020 година данък върху недвижимите имоти, такса за битови отпадъци и данък върху превозните средства ползват отстъпка в размер на 5%.

Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев отново бе първият данъкоплатец за 2020 година.
Тази година община Елена организира томбола, за да стимулира хората да се възползват от възможността за плащане на данъците с 5% отстъпка, както и редовните данъкоплатци за минали години. Ще бъдат раздадени 18 предметни награди, като разпределението ще става чрез жребий.

Право на участие в томболата имат граждани и фирми, заплатили в срок до 30 април местните налози за тази година и нямат просрочени задължения към община Елена от минали години.

Лицата, платили данъците на място в общината, попълват талон, който пускат в подготвена за целта запечатана кутия. Образец на талона е публикуван в сайта на общината и попълнен може да се изпрати по интернет от данъкоплатеца, за да участва в разпределението на наградите. Печелившите талони ще се изтеглят на 15.05.2020 г. в община Елена от комисия, в присъствието на нотариус.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.