Собственикът на “Милан” пред фалит

Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

Община Несебър и дарители помогнаха на руски деца

Снимка: Община Несебър

Община Несебър и дарители са помогнали на 900 руски деца, дошли на лагер у нас.

Малчуганите пристигнали на нашето море да летуват, но внезапно се оказало, че има затруднения с това да бъдат изхранени. Фирмата, която трябвало да се грижи за тях по време на престоя им у нас обаче изведнъж се оказала с проблем. Починал собственикът и и нямало кой да оперира със сметките.

На свое заседание общинарите в Несебър, начело с кмета Николай Димитров, са гласували парична помощ, която да позволи безпроблемното пребиваване у нас на децата.

При възникване на кризисната ситуация с липсата на пари за храна почиващите у нас руски деца 900 на брой. Повечето от тях вече са в родината си. Сега в лагера са останали последните, които също скоро ще си отидат у дома.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.