Община Павликени събира гости от цялата страна на Есенен панаир

Снимка: Веселина Ангелова

Организаторите са подготвили богата програма от спортни и музикални прояви

Община Павликени привлича гости от цялата страна с богата програма за традиционния Есенен панаир. Проявите стартират на 14 и 15 септември, когато ще се проведе V кръг от Траялния шампионат на България „Екстрийм 4х4“.

На 17 септември, в НЧ „Братство-1884“, театър „Искри и сезони“ ще представи комедията „Женско царство“. За 19 септември пък е насрочено представянето на книгата „Една любов“ на Албена Димитрова.

"На 20 септември всички фенове на рока ще бъдат зарадвани от култовата група „Обратен ефект“. В рок феста ще се включат и местните „Flight”, Bagabonti” и “City Dogs”. Началният час на феста е 18.30 часа, а мястото му на провеждане ще бъде “Muzic pub”- Общински пазар", обяви кметът на Павликени инж. Емануил Манолов.

В програмата на есенните празници ще се проведе спортно мероприятие. На 21-ви септември на терена с изкуствена настилка срещу стадион „Ганчо Панов“, ще се състои IV детски футболен турнир за купата на кмета. Проявата се осъществява със съдействието на Сателитен Ротари клуб „Павликени-Бяла черква“.

"На 21 септември ще е кулминацията на празненствата с концерт на поп-фолк звездата Джена на площад „Свобода“. Празничната програма ще завърши с „Хоротека“ с благотворителна цел. Тя ще се проведе на 22 септември, от 17.30 часа отново на площад „Свобода“. Всеки, който иска да се включи ще получава стикер на цена от 3 лв. Ще има и урни за дарения. Събраните средства ще постъпят за лечението на Тихомира Маринова, Александър Маринов и Красимира Горанова", информира инж. Манолов.

Коментари

Задължително поле