Президентът Радев: Развитието на отношенията с Бразилия е приоритет на българската външна политика в Латинска Америка

Ердоган: Турция е приела 3,6 млн. бежанци, Западът трябва да направи същото

Кметът на Благоевград направи първа копка на модерна спортна площадка в СУ „Арсени Костенцев“

Фандъкова: Създаваме четири индустриални зони в София

Правителството закрива почетното консулство в Монако

Самолет на испанските военновъздушни сили се разби в морето край Мурсия, двама са загинали

Община Търговище с нов главен архитект

Завърши ремонтът на виадукта при 37-и километър на магистрала „Хемус“ към София

С камбанен звън Враца посрещна Българския патриарх Неофит (СНИМКИ)

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 18 септември 2019 г.

Мишел Темер заяви, че свалянето на Дилма Русев е било преврат

В село с 8 души възродиха 4 паметника

Община Свищов и УНИЦЕФ ще си сътрудничат по Програмата „Работилница за родители – Да пораснем заедно“ Програмата е универсална и е насочена към родителите на деца до 4 години

България в топ пет с инвестиции по Плана „Юнкер“

Тренировката на Славена Вътова за супер тяло (ВИДЕО)

Община Пловдив учреди 5 годишни награди в областта на туризма

Община Пловдив учреди 5 годишни награди в областта на туризма, които за първи път да бъдат връчени през месец април 2017 г. Те са в следните пет категории – най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив; най-оригинално събитие в областта на туризма; любимо заведение в Пловдив и два приза за най-висока заетост на легловата база – в места за настаняване от клас А и клас Б.

Наградите в конкурса „Най-добри практики в туризма за 2016“ са под формата на плакети и имат за цел да отличат най-високите постижения в областта на туризма и стимулират по-нататъшното му развитие в община Пловдив. Кандидатурите ще се приемат до 31 януари 2017 г. в писмен вид и/или на електронен носител в деловодството на общинско предприятие „Туризъм“ на ул. „Съборна“ 22 в Стария град или на E-mail tic_plovdiv@abv.bg.

В категория „Най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив“ допустими участници са всички родни туроператори и туристически агенти, регистрирани като юридически лица. В категорията „Най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив“ право на участие имат организации и сдружения, провеждащи събития в областта на туризма в Пловдив в рамките на определен период от време (ден, уикенд, седмица, месец, сезон). Тук попадат карнавали, фестивали, чествания, празници, бизнес и научни събития и други форуми, които се провеждат по определена програма.

Излъчването на победителите в категориите „Най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив“ и „Любимо заведение“ ще се осъществи посредством онлайн гласуване от гражданите в периода от 13 февруари до 31 март 2017 г. В категориите „Най-висока заетост на легловата база от клас А и от клас Б“ победителите ще се определят на базата на статистическите данни от НСИ за реализирани нощувки и пренощували лица.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.