82% от богатството в света отива при 1% от населението

Майка с бебе в ръце пропадна в улична шахта в столичен квартал

Агресия в дом за деца с увреждания в Габрово

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 23 януари 2018

Правят сергиите в Слънчев бряг еднакви

15-километрова опашка на ГКПП „Капитан Андреево“

Броят яхтите на българи в Гърция Удрят схемите за укриване на налози при транзит

Списък с 55 защитени специалности въвежда МОН

Религии против Истанбулската конвенция Светият синод обяви, че договорът поражда тревога за бъдещето на европейската християнска цивилизация

Белгия намали равнището на терористична заплаха в страната

Федерика Могерини заяви, че е извънредно притеснена от турската офанзива в Сирия

Огнеборци потушиха пожар в цех за металообработка в Килифарево

Бомбаджия на банкомати скочи в ледените води на Струма (обзор) Джонката и Свещичката арестувани след 75 дни търсене под дърво и камък

Разкриха пет високотехнологични наркооранжерии в Добричко

Грипна епидемия и в Благоевград Висока заболеваемост в още 6 области

Община Пловдив учреди 5 годишни награди в областта на туризма

Община Пловдив учреди 5 годишни награди в областта на туризма, които за първи път да бъдат връчени през месец април 2017 г. Те са в следните пет категории – най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив; най-оригинално събитие в областта на туризма; любимо заведение в Пловдив и два приза за най-висока заетост на легловата база – в места за настаняване от клас А и клас Б.

Наградите в конкурса „Най-добри практики в туризма за 2016“ са под формата на плакети и имат за цел да отличат най-високите постижения в областта на туризма и стимулират по-нататъшното му развитие в община Пловдив. Кандидатурите ще се приемат до 31 януари 2017 г. в писмен вид и/или на електронен носител в деловодството на общинско предприятие „Туризъм“ на ул. „Съборна“ 22 в Стария град или на E-mail tic_plovdiv@abv.bg.

В категория „Най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив“ допустими участници са всички родни туроператори и туристически агенти, регистрирани като юридически лица. В категорията „Най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив“ право на участие имат организации и сдружения, провеждащи събития в областта на туризма в Пловдив в рамките на определен период от време (ден, уикенд, седмица, месец, сезон). Тук попадат карнавали, фестивали, чествания, празници, бизнес и научни събития и други форуми, които се провеждат по определена програма.

Излъчването на победителите в категориите „Най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив“ и „Любимо заведение“ ще се осъществи посредством онлайн гласуване от гражданите в периода от 13 февруари до 31 март 2017 г. В категориите „Най-висока заетост на легловата база от клас А и от клас Б“ победителите ще се определят на базата на статистическите данни от НСИ за реализирани нощувки и пренощували лица.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.