Община Пловдив хвърля 1/4 млн. лв в битката с комарите и кърлежите през 2017 г

Снимка: Архив

Община Пловдив е готова да хвърли над 1/4 милион лева в битката с комарите и кърлежите през тази година, като за целта търси фирма изпълнител чрез Агенцията за обществени поръчки.

Таванът, определен от възложителя в лицето на общинско предприятие „Дезинфекционна станция“ е 252 000 лв. без ДДС, а дейностите, които трябва да бъдат извършени, включват дезинсекция срещу кърлежи, комари и други вредители и растителна защита на дървета и храсти в паркове, градини и обществени площи на територията на Пловдив. Офертите на кандидатите ще се приемат в общината до 17 март и ще бъдат отворени 3 дни по-късно – на 20 март, за да може самото пръскане и обработка на площите да стартира още в началото на месец април.

Сред изискванията към фирмата изпълнител е тя да разполага с поне една машина, с която да да се извършва дезинсекция на височина над 30 метра, 2 ръчни моторни пръскачки за разпръскване на препарати, необходимите автомобили за превоз и квалифициран персонал.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.