Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Община Шумен погва трошките по улиците

Кметът на община Шумен Любомир Христов подписа договор за събиране и управление на излезлите от употреба автомобили със софийската фирма “Метарекс”ООД.

С организиране на тази дейност кметството изпълнява ангажиментите си да осигури устойчиво управление на отпадъците за опазване чистотата на градската среда, съобщават от пресцентъра.

Шумен стари коли

По последни данни инспектори от общината са установили, че по улици и тротоари в Шумен са закотвени към 60 стари возила, които не са помръдвани с години от местата си. Някои коли се използват и като складове за стари вещи. Пречат на движението, други заемат местата за паркиране. Броят им е бил по-голям, но собствениците са взели мерки и са ги премахнали.

Предстои да се назначи комисия, която ще направи нов оглед и ще даде конкретни срокове на собствениците да премахнат колите. Ако не го сторят на ход ще бъде фирмата, с която общината е подписала договор.

Шумен стари коли

Дружеството се ангажира да организира  дейностите по събиране, съхраняване и разкомплектоване на излезлите от употреба коли, последващо третиране – рециклиране или оползотворяване на отпадъци от стари автомобили. Компанията е осигурила и площадка за временно съхраняване и разкомплектоване и тя е на ул.”Цветан Зангов” 30 в Шумен.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.