Тръмп каза, че никой президент на САЩ не е бил толкова твърд към Русия като него

Поругаха гроба на Стефан Стамболов Разрушен е и паметникът на Каблешкови

Берлин незаконно депортирал екстремист Върнатият на Тунис Сами А. е бил бодигард на Осама бен Ладен

Четири уволнения заради чумата разпореди Борисов (обзор) Браншът и правителството се споразумяха, карантината ще продължи шест месеца

Животновъди даряват кози от стадата си на засегнатите от чумата

20% по-малко безработни жени 14,4% разлика в заплатите на двата пола

Баварски патрули на границата с Австрия

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 юли 2018

„Боинг“ получи поръчка за два нови „Еър Форс 1“ Сделката е на стойност 3,9 млрд. долара

Плащаме в брой до 5000 лева

Криминално проявен мъж буйствал в автобус на градския транспорт и отправил заплахи към водача

12 000 деца са отпаднали от клас 2000 върнати, но отново напуснали

САЩ добиха 11 милиона барела суров петрол за един ден за първи път в историята

Унгария се изтегля от миграционен пакт на ООН Споразумението ще бъде окончателно прието през декември

Въвеждаме еврото от лятото на 2022 г. Трябва да престоим в ERM II поне 3 години, каза Валдис Домбровскис

Община Шумен пусна 8 електронни услуги

Осем нови електронни услуги предоставя Община Шумен чрез обновения си официален сайт www.shumen.bg. По този начин ще се спести време на потребителите. Чрез сайта на общината може да се направи справка по електронен път за дължимите данъци и такса битови отпадъци. За целта е нужно шуменци да имат клиентски идентификационен номер /КИН/, който се издава еднократно безплатно от общинската данъчна служба и се предава лично или на упълномощено лице.
През менюто „Информация и услуги“ има възможност да се подаде заявление за записване в приемния ден на кмета, заместниците му и секретаря на общината.
Информация за нередност може да се изпрати по електронен път от рубриката „Подай сигнал за нередност“. Необходимо е да се попълни бланка, в която да се посочат името на подателя и информация за обратна връзка. Пак там гражданите ще прочетат какво съдействие и от кого ще да получат по Закона за достъп до обществена информация.
По електронен път с универсален електронен подпис могат да се подадат и следните документи: заявления за издаване на удостоверение за декларирани данни;         удостоверение за наличие или липса на задължения по Закона за местните данъци и такси; декларация за облагане с патентен данък по чл.61 н. от ЗМДТ; удостоверение за постоянен и настоящ адрес; заявление за издаване на разрешение за летни маси към заведенията за хранене, заявление за издаване и заверяване на копие на проектна документация; заявление за издаване на удостоверения за факти и обстоятелства по УТ, касаещи поземлени имоти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.