Общинската управа на Свищов с приемна всяка неделя

За да е по-близо до жителите на населените места и своите съграждани, общинското ръководство на община Свищов, начело с кмета Генчо Генчев взе решение за откриване на приемна. Тя ще е в административната сграда на ОП „Пазари“, на площад „Велешана“.

Срещите ще се провеждат всяка неделя от 10 до 11.30 часа, като по време на разговорите с хората ще се добива реална представа за грижите и проблемите им, както и мнението на населението по важни за общината теми.

„За нас, като ръководство е важно да имаме обратна връзка с хората, които са ни гласували доверие. Тези срещи са от изключително значение за нас, защото на тях ще можем очи в очи да разговаряме с всеки отделен човек, да си отговорим взаимно на много въпроси, да помогнем - там където можем и най-вече да си сверим часовниците с пулса на обществото.

Много пъти съм казвал, че работим в интерес на всички жители на общината и с тази приемна искаме да докажем именно това, че тяхното мнение е важно за нас и държим на обратната връзка с тях. В неделния ден, на пазар „Велешана“ идват жители от цялата община и смятам, че това значително ще улесни срещите ни. В бъдеще планираме да изготвим и график за посещения в населените места", заяви Генчо Генчев.

Коментари

Задължително поле