Общинският съвет на БСП има ново Изпълнително бюро

Общинският съвет на БСП във Велико Търново има ново Изпълнително бюро. Съставът му беше предложен от новия общински председател Стефан Стефанов и беше утвърден по време на заседание в края на седмицата.

11 души попадат в новото ръководство на партията. Заместник-председател по партийната дейност ще бъде Стефан Антонов. За заместник председател по младежки дейности и масови мероприятия беше определен Красин Каракоцев. Доскорошният заместник-председател Валерия Дончева пък става секретар по политиките, касаещи развитието на кварталите във Велико Търново. Още един секретар ще има в новата структура. Постът ще бъде за историкът Михаил Стойчев, който поема политиките, касаещи развитието на населените места в община Велико Търново.

Д-р Анета Маноилова поема политиката в сферата на здравеопазването, а проф. Венка Кутева ще отговаря за образованието. Доскорошният народен представител Мариана Бояджиева поема ресора за публичните политики, а новоизбраният областен председател Петко Тюфекчиев ще работи за взаимодействието с Община Велико Търново и Общинския съвет. Журналистът Михаил Михалев ще отговаря за политиките в сферата на културата, а младият докторант по политология Атанас Аджемов ще взаимодейства с неправителствените организации.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика