Идва признателност и за забравените герои водолази Варна едва избягва разрушителен взрив през 1977 г.

Пенсионерка даде 1350 лв. на „лечител“

Глобиха Джъстин Трюдо за недеклариран подарък – слънчеви очила

Протести в Лондон срещу излизането на Великобритания от ЕС

Макрон заяви, че подкрепя санкции срещу държави от ЕС, които отказват приема на мигранти

Над 400 мигранти са спасени край бреговете на Испания

„Изкуството на рекламата“ свързва студенти и бизнеса Младежи създават реални проекти, заедно с водещи компании

Шести нов и планинска тренировка за „Берое“

Секулич: На „Армията“ съм по-близо до Белград

Хванаха избягалия затворник Борис Иванов

Засилени мерки за сигурност в Турция за предстоящите избори

Съдят служителка, присвоила от адвокатска колегия 28 080 лeва Съдът е конфискувал на подсъдимата 4 дка имот, тя жали присъдата

„Лудогорец“ взе национал от САЩ

Най-малко 45 джихадисти от ИДИЛ са убити след въздушен удар в Сирия

Министър Ангелкова след проверка на плаж Перла: Спазено е изискването за 50 на 50 процента свободна и платена зона на ивицата

Общински съвет – Благоевград подкрепи предложението за изграждане на подлез при кв. „Грамада“

Общинските съветници подкрепиха предложение на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов за изграждане на подлез към кв. „Грамада“, който ще свързва района с останалата част от града.

Дейностите ще бъдат извършени по проектно предложение “Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014 – 2020 г.”, Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г. на МРРБ. С изграждането на подлеза, ще бъде решен един от основните от проблемите, които стоят пред жителите на квартал „Грамада“ от 1954 година насам.

Към този момент връзката се осъществява чрез жп прелез, през който освен автомобили, преминават и пешеходци. Заложеният срок за изпълнение на проекта, съгласно одобрената Инвестиционна програма на Община Благоевград, е до 36 месеца, като общата стойност на бюджета е до 4 321 000 лева.

Освен това общинските съветница дадоха „зелена светлина“ Община Благоевград да инвестира в изграждане на електронна транспортна система за управление на масовия обществен транспорт в град Благоевград, която има за цел да подобри градската мобилност, да повиши безопасността в пътния трафик, да подпомогне ефикасността в използването на съществуващата инфраструктура и да допринесе за намаляване на екологичното замърсяване чрез контролиране на автобусния трафик и трафик обема.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.