Общински съвет на БСП в Горна Оряховица се обяви в защита на лидера на партията

Общинският съвет на БСП в Горна Оряховица разпространи официална позиция в защита на лидера на партията Корнелия Нинова. В декларацията червените активисти категорично заявяват, че всеки удар по председателя на партията е удар по членовете на БСП.

"През май 2016г. делегатите на 49-я конгрес направиха избор на нов председател. Оттогава до днес Корнелия Нинова нито веднъж не ни е предала, нито ни е разочаровала. За първи път имаме начело на партията човек, който е достатъчно смел да започне битка с „паралелната държава“, която ощетява всеки българин.

Въпреки това в последните дни наблюдаваме засилен медиен натиск за компрометирането на нашия председател. В тези действия виждаме единствено користен интерес за дестабилизиране на БСП и отклоняване на общественото внимание от некадърното управление на България днес.

Миналото ни е оставило много мъдрост, от която да се поучим. Ако не сме обединени, няма как да сме силни. Ако навредим на водача си, ще навредим на цялата партия. Противопоставяме се на това и заявяваме категричната си подкрепа и одобрение за председателя на нашата партия", изтъкват в позицията си от БСП в железничарския град.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България