Лоши комбинации за зодии-родители

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Обявиха конкурс за най-добра антиреклама на пушенето в Търново

Общински конкурс за най-добра антиреклама на тютюнопушенето обявиха Община Велико Търново, Регионалната здравна инспекция и Регионалното управление на образованието в старата столица.

Конкурсът е под надслов „Последствията от тютюневия дим” и е посветен на Международния ден без тютюнопушене 17 ноември. Антирекламите могат да бъдат разнообразни – текст, клип, рисунка, колаж, инсталация, пано или друго авторско произведение. Журито ще класира по оригиналност на антирекламата за ограничаване и предотвратяване на тютюнопушенето и по нейния потенциал да достигне до максимален брой хора.

Участие в конкурса могат да вземат ученици от 5 до 12 клас в община Велико Търново. Творбите трябва да са индивидуални, авторски и да не са копирани от Интернет. Организаторите си запазват правото да ги публикуват с цел презентиране и популяризиране на конкурса. Твобрите трябва да се изплатят не по-късно от 10 ноември. Предметни награди са предвидени за най-добрите антиреклами, специалната награда е фотосесия, а грамоти ще получат всички участници.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.