Овните блестят с чар, Рибите с нови идеи за развитие - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

В почивния ден блестите с чар и общителност и привличате нови познати и партньори. Не се самозабравяйте, защото някои от тях се домогват до вас, за да ви използват. Променете живота си, за да се издигнете в професионално отношение. Много от вас ще се възползват от скритите си резерви.  Не раздавайте заеми. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Изпитвате желание в почивния ден да се задълбочите в мислите си и да изясните чувствата си, но ви е трудно да го сторите, защото сте неуверени и разочаровани от вашите колеги. Усамотяването ще ви помогне да постигнете целта си. Благоприятни са творческите срещи и обмяна на опит. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

БЛИЗНАЦИ 

Денят е почивен, но е благоприятен за съвместна работа с вашите колеги. Стабилизирайте позициите си.  Проведете разговорите с ръководството.  Обмислете начина за разрешаване на съдебни спорове, свързани с вашия бизнес. Завършете вече започнатите задачи и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми, особено ако сте семейни и имате отраснали деца.

РАК 

Този почивен ден изисква самоанализ и осъзнаване на допуснатите грешки, за да продължите по пътя си без повече препятствия. Не сте непогрешими. Не губете реалната представа за възможностите си. Много от плановете ще ви се видят реални, но след време ще са проблемни, ако са свързани с необмислени инвестиции. За вас любовта играе водеща роля през целия ден, дори ви пречи да работите. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

ЛЪВ 

Предпазвайте се от некоректни партньорства в почивния ден. Очаквайте новина за приходи,  които ще са причина за завистта на хората около вас, заради факта, че ги заработвате с лекота. Не притъпявайте чувството си за самосъхранение, забравете намерението си да инвестирате през следващите дни. Разчитайте на себе си и се вслушвайте в гласът на интуицията си. Импулсивните действия са във ваша вреда.  Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка, но едва ли ще е щастлива. Бъдете прозорливи. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия при взаимно желание, но без обещания за трайно обвързване.

ДЕВА

От сутринта в почивния ден сте се задълбочили и продължавате да работите по започнатите проекти, въпреки че около вас цари странно и необяснимо напрежение. Предпазливостта е задължителна. Недоволството ви е породено от поведението на вашите колеги. Завиждат ви заради неосъществени техни очаквания. Възможна е среща с ваш стар любим, когото отдавна не сте виждали и дори сте го забравили. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми. Изкушението ви да се отдадете на сексуални наслади е огромно, но след това ще се почувствате предатели.

ВЕЗНИ
                                                                                                                                                             
Изкушени сте да поставите ново начало в почивния ден, само защото искате да спечелите бързо пари, но е добре да не избързвате и да го отложите за следобед. Не се изкушавайте от предложения за промяна на вашето работно място. Заради вашата прибързаност ще съсипете сами постигнатото и ще се лишите от нови хубави възможности да изява. Не позволявайте на вашата женска мнителност и обидчивост да усложнят отношенията с близките ви, най-вече с възрастните ви роднини, които ще започнат да ви вредят със съветите си. Несемейните жени ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Завършете без да се бавите задачите, които сте започнали  сутринта в почивния ден, но по ваше желание. Ще имате успехи, ако работите в сферата на търговията. Проведете делови и лични разговори без агресия и нападателно поведение. Няма как да наложите насила идеите си. Лични проблеми ще разрешите бързо, ако действате обмислено и предпазливо. Освободете се от напрежението в семейството, мили дами и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни на работното място и при обсъждане на нови идеи, за да не останете излъгани от деловите си партньори в почивния ден. Отложете планираните разходи за следващата седмица, за да сте сигурни в приходите си. При работа с документи, които ще подавате в правителствени организации бъдете внимателни. Възможно е влошаване на отношенията с вашите най-близки роднини. Не променяйте убежденията си, въпреки че вредите на себе си. Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви.

КОЗИРОГ 

В почивния ден ще се запознаете с хора, които са ваши бъдещи делови партньори. Ще срещнете интелектуалци, които ще променят живота ви.  Преценявайте добре новите си познати, за да не се разочаровате. Ако сте се хвалили и сте приказвали повече от позволеното рискувате да се провалите. Не разчитайте на късмета си и не рискувайте. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньора си. Променете поведението си.

ВОДОЛЕЙ 

Завършете започнатите служебни задачи, въпреки че деня е почивен  и няма да усетите трудностите, заради забавяне по ваша вина. Направете оценка на работата си. Общуването с колегите ви е хармонично. Ще успявате ако се занимавате с търговия. Ако имате семеен бизнес и сте назначили ваши роднини, днес може да ви завлекат с пари. Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

РИБИ

Появата на нови идеи ще ви позволи да се развивате. В почивния ден вашите ненавременни опити за изясняване на отношенията на работното място, са причина за разправии с вашите колеги. Не бързайте с взимането на крайни решения подтиквани от емоцията. Не разчитайте, че новите ви познати ще ви отворят път към бъдещи успехи. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради  ревност, за която нямате повод, нито съмнения. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

Коментари

Задължително поле