Овните да избегнат финансовите загуби, Козирозите да не поставят ново начало - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Бъдете въздържани в поведението си в почивния ден. От вас зависи да избегнете финансовите загуби, които днес ще сринат самочувствието ви. Не рискувайте. Откажете се от желанието си да се захващате с проекти или начинания, изискващи големи инвестиции. Отнасяйте се критично към собствените си възможности си и се приспособявайте към новите обстоятелства. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за трудности, които са породени от поведението на непознати хора, случайно появили се на пътя ви в почивния ден. Ще се справите успешно и ще блеснете с възможностите си, но не допускайте да ви използват. Пазете се да не станете отново жертва на сплетни и интриги. На работното място сте в стихията си и нищо не може да попречи на успехите ви. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото няма да оправите отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден сте прекалено чувствителни. Без причина ви дразни всичко, което не е по вашия вкус. Дали сте политици, служители на държавна работа или имате ваш бизнес, все нещо не е както очаквате. Концентрирайте силите си в активна работа и с разума си преценете кои са доходните възможности, за да избегнете загубите. Имате потенциал, на който могат да ви завидят. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

РАК

Денят не е благоприятен за делови срещи и разговори заради вашата чувствителност, а и защото е почивен. Бъдете внимателни към новите запознанства както в деловите така и в личните отношения. Уважавайте качествата на партньорите си. На работното място сте отпуснати и няма да ви се работи, защото не искате да коригирате грешките си. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ЛЪВ

Не проявявайте прекалена активност в почивния ден, за да не си навредите на здравето и на отношенията с вашите близки. Бъдете сдържани. От вашето поведение зависят финансовите ви успехи. Внимавайте с думите си и не разчитайте на късмет. Бизнес-отношенията с новите ви партньори са коректни, но не бързайте да се доверявате изцяло и да споделяте плановете си, за да не се разочаровате. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия.

ДЕВА

Изцяло сте подвластни на емоцията, която в почивния ви ден блокира добрите ви изяви и възможността да поднесете вашите идеи. От вашата сдържаност зависи днешният ви финансов успех. На работното място се справяте, ако сте концентрирани и упорити, но не и ако сте разпилени и доверчиви. Бъдете мнителни при предложение за съдружие, което може да се окаже поредния опит да ви навредят. Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени, да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Трудно ви е да промените създадената сложна обстановка сред вашите колеги, заради завистта на едни към успехите в общ проект на други, заради факта, че са пренебрегнали задълженията си. Намалете активността си на работното си място и не се натоварвайте с нови задачи, ако се налага да работите и в почивния ден. Задълбочете се в служебните си задължения. Посветете се на творчество и оправете отношенията с колегите си. Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване, но само ако са сигурни, че са споделени и има взаимност в желанията. Семейните да не допускат изневери.

СКОРПИОН

От вас се изисква да премълчавате, да не сте язвителни, да сте толерантни и търпеливи, защото изречените критични думи ще ви спечелят врагове в почивния ден. Не сте убедени в правотата на вашите колеги. Разговорите на вашето работното място и в компанията на вашите делови партньори е добре да провеждате, като повече ги изслушвате и по-малко говорите. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но е неблагоприятен за запознанства, защото сте готови да споделите какво планирате и да ви измъкнат идеята, като е осъществяват преди вас. След това се сърдете на себе си, че сте се провалили или че са ви измамили, въпреки че успехът е с вас. Не рискувайте и се съобразявайте с обстоятелствата. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.

КОЗИРОГ

Не поставяйте ново начало в почивния ден, ако не е планирано. Програмата ви е претоварена, липсва ви почивка. Общуването и новите запознанства ви носят разочарования, защото сте доверчиви. Възможни са проблеми с вашите приятели. Емоционалната ви нестабилност няма да помогне за създаване на добри интимни отношения. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

ВОДОЛЕЙ

Заради лични проблеми в почивния ден ви се иска да мъстите и ако е възможно да сринете света, защото по ваше мнение сте неоценени и нарочно ви потискат и в личния живот и на работното място. Това е плод на вашата фантазия. Сами се лишавате от възможността да получите заслуженото признание. Трудностите са преодолими с малко повече търпение и упоритост от ваша страна. За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са, защото идеалният партньор може да не ви е отреден за този живот. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

РИБИ

Бъдете сдържани и ограничете общуването, въпреки че деня е почивен. Промените са много, но има и неприятни. Някои от тях не са по ваше желание, въпреки че сте длъжни да се подчините. На работното място сте се изнервили още от сутринта, без да сте наясно точно каква е причината, за да я отстраните. До края на деня ще имате яснота. Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп