Овните с доходни идеи, Водолеите да не отправят хапливи забележки - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от вашите перспективни и доходни идеи и са готови да ви подкрепят. От вас зависи да ги привлечете на своя страна и да заработите в съдружие. Ако нещо неочаквано промени плановете ви, това не бива да ви притеснява. На работното си място ще се справите успешно със задълженията си. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимния си партньор. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

ТЕЛЕЦ

Напрегнати сте без причина. Начинанията са успешни, ако сте ги обмислили предварително и сте решили, че подходящия ден е днешния. Не са изключени проблеми на работното място. Реагирайте без прибързаност на ставащото около вас, ако се опитват да ви изнервят или ви пречат да се задълбочите в задълженията си. Днес ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

БЛИЗНАЦИ

Уговорените делови срещи и разговори са успешни. Поставете директно исканията си. Не оставайте до късните часове на работното си място, защото ще се изнервите и притесните. Денят не е подходящ за обсъждане на финансови сделки и договори, затова дори и вашите колеги да настояват, не се съгласявайте. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра, които са ви развалили настроението. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

РАК

Изпълнени сте със сили и желание за работа. Всичко, с което се захванете, ще бъде успешно. Ще се измъкнете от най-трудната ситуация без проблеми за вас самите, стига да сте уверени в себе си. Внимавайте кого допускате в живота си и не се доверявайте на малко познати хора. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, защото сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньора си нещо по-различно, което да подклажда съмненията ви, че ви изневерява.

ЛЪВ

Този ден ви носи трудности, породени от чужди грешки, които няма как да разрешите, ако разчитате на късмета си. Партньор, когото мислите за приятел, се опитва да ви злепостави. Навлизайки в нова професионална сфера ще промените начина си на мислене и деловите планове. Заради ваши грешки в поведението и залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимия си, усъмнявайки се в неговата почтеност.

ДЕВА

Денят е чудесен за пътуване, но не правете непредвидени разходи. Ще ви изненада предложение от вашия началник да се издигнете в служебната йерархия. Неочаквани запознанства на работното място за ваша изненада скоро ще прераснат в делови. Добра новина ще ви разкрие нови хоризонти за изява. Не я пренебрегвайте. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени, а вие сте длъжни да ги съхраните. Колкото повече внимание им дарявате, толкова по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими романтични и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Вашата самоувереност ви носи полза. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили предварително. Възможна е появата на хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекалено доверчиви към деловите предложения, отправени ви в този ден, въпреки че може да ви донесат успех на работното място. От вас зависи да създадете хармония в личния си живот. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание у интимния си партньор и не пропускайте сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Поговорете с колегите си, а вечерта и с близките си за причината, обтегнала отношенията ви. Възвърнете си хармонията и стабилността в отношенията. Ще получите признание за труда си. Ще спечелите, ако не налагате на всяка цена мнение и правила на поведение, защото няма да бъдат приети. Бъдете търпеливи с партньора си, защото сте напрегнати и е възможен разрив в отношенията, който трудно ще избегнете. Не мислете, че ако сте засегнали любимия си с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Преценявайте добре действията си на работното място. Анализирайте своето поведение и това на околните. В този ден идеите ви ще бъдат чути и възприети от колегите и ръководството и ще ви дадат подкрепата си. Не разчитайте на странични съвети. Вечерта очаквайте романтично приключение. Несемейните жени ще срещнат нови приятели, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си партньори не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят е привидно тежък и ви носи неочаквани промени и съдбовни обрати, но те са във ваша полза. Не са изключени проблеми, ако сте на работното място. Очаквайте материални успехи. Ако научите за приходи, които ще получите в следващите дни, не бързайте с обещания за участие в инвестиции, защото може да ви измамят. Самотните жени имат шанса да срещнат подходящ партньор, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Семейните жени да се отдадат на чувствата си и да изживеят незабравими интимни мигове с любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

Преглътнете желанието си да отправяте хапливи забележки и да мъстите на вашите колеги, само защото са ви показали недостатъци на свършената от вас работа. Приемете критиката с благодарност. Емоцията бликаща без контрол може да срине вашия авторитет. Внимавайте какво говорите. Вечерта и се отдайте на интимни мигове и романтика. Не са изключени прояви на ревност от страна на вашия партньор, особено ако добронамерени роднини са му подхвърлили някоя клюка за вас. Докажете, че чувствата ви са непроменени.

РИБИ

Достигате до нови знания и болезнени истини, които ви носят полза. Избягвайте общуването с непознати хора и запознанствата, ако пътувате. Предпазвайте се от ласкатели, които целят да ви използват. Остротата на думите ви и лошата характеристика, която давате за ваши колеги ще ги раздразни и ще отвърнат с интриги. Личните отношения са проблемни, заради изневяра от ваша страна. Изяснете се с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимия. Вечерта си дайте почивка и излезте сред природата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп