Овните с финансови проблеми, Козирозите разсеяни и изнервени - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Не е изключено да възникнат проблеми, изискващи спешна финансова подкрепа до края на този ден. Помислете си добре дали си струва да взимате заем и ще имате ли възможност да го върнете в срок, а ако имате възможност да инвестирате на части по предлагания проект е най добре за вас. Във ваша полза е да се справите сами. Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми. Не са изключени и финансови загуби, които можете да избегнете. Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но и не трябва да го правите.

ТЕЛЕЦ

Открийте нови възможности за изява, защото вече се чувствате притиснати от невъзможност да се развивате, но не задължително извън България, за да не се окажете подведени и без работата, която ви храни в момента. Този факт ви депресира. Обмислете и обсъдете плановете си. Ако трябва говорете с близките си. Обмислете само при необходимост промяна на местожителството. За съжаление няма да постигнете успех при делови разговори. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си и за реалностите около вас. Изплашили сте партньора си със странна проява на агресия в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

БЛИЗНАЦИ

Подвластни сте на противоречия, а денят ви е изпълнен с негативни емоции. Наложете си такт, търпение, но и гъвкавост в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си според създаващата се ситуация, но с разум, а не с емоция. Действайте на работното място но не задължително в посоката към която тръгват събитията, защото обратната може да е по-добрата за вас. Възможен е неочакван обрат във ваша полза и финансови постъпления. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

РАК

Обзети сте от желание да започнете нова дейност. Прибързаността ви вреди. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи. Не споделяйте плановете си с никого, за да не ви изпреварят конкуренти. Възможно е заради проява на упорство или инат да си създадете проблеми на работното място. Не пътувайте. Очаквайте ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете умерени в желанията и действията си и не позволявайте да нарушат хармонията в отношенията ви на вашето работно място. Не допускайте да ви провокират с цел да научат плановете  ви, а след това да ви провалят. Бизнесът, който сте решили да обсъждате днес със сигурност ще ви създаде бъдещи проблеми, ако не прецените струва ли си да разговаряте. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор, ако не сте семейни. Бъдете търпеливи и тактични и не проявявайте капризите си, само защото не чувате галещи слуха ви комплименти и ласкателства.

ДЕВА 

Всички ваши срещи са свързани с неприятности и неразбиране от страна на колегите ви. Проявете търпение и бъдете сдържани. Ако сте изнервени и избухливи ще си навредите сами. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас и ще приключите служебните си задачи до края на деня. На работното място стабилизирайте постигнатото. Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви, от вечната ви заетост и постоянни закъснения. Сексуалните ви отношения са хармонични, но може и те да станат проблеми, ако не намерите златната среда в задълженията си.

ВЕЗНИ
                                                                                                                                                             
Трудностите, с които ще се сблъскате, са свързани с разходи заради ремонти в дома ви и с проблеми, породени от вашите близки. Роднините ви отново проявяват завист, на която би трябвало да сте свикнали.  Примирете се и не им обръщайте внимание. Възможно е да положите повече усилия за работата си, отколкото предполагахте. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни и не се доверявайте на малко познати хора, защото са възможни измами и кражби както в дома и офиса ви, така и на интелектуалният ви труд. Овладейте се и не предприемайте неразумни действия. Ако се занимавате с търговия са възможни неочаквани обрати във ваша вреда. Прекъснете всички неподходящи познанства и приятелства. Несемейните жени да очакват среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Ако сте семейните, мили жени, и не сте сигурни, че сексуалният ви живот е достатъчно активен, препоръчвам да прецените дали сте с подходящия партньор.

СТРЕЛЕЦ

Липсва ви и ви вреди не друго, а прекалено силно изявеното ви его. Пропускането на важни съдбовни знаци ще се отрази и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Нищо чудно да имате интересна и запомняща се делова среща. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. В личните отношения се пазете от проблеми, които творите сами. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка. 

КОЗИРОГ

Въпреки желанието ви да сте стабилни, на работното място сте разсеяни и изнервени и си вредите, защото реакциите ви са неправилни. Агресията може да стане причина за конфликти с колегите ви и ваши грешки. Отложете деловите срещи и не разчитайте на късмета си. В личният живот промените ще са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Не се срещайте с хора, които ви губят времето и не позволявайте да ви използват.  На работното място сте разсеяни заради обмисляне на нови планове, които ви пречат да се заемете със задълженията си. Проблемите в общуването ще се отразят и на работата ви. Всяка агресия е във ваша вреда. Задълбочете се в задачите си, за да се справите. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас, мили жени, а вие умеете да показвате уважение към половинката си. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение, а и то ще отмине бързо.

РИБИ

Справяте се отлично със служебните си задачи. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Вечерта мнозина от вас ще се отдадат на светски развлечения, но не бива да споделяте идеите си, за да блеснете в непозната компанията. Време е да се замислите над проблемите, свързани с професионалните ви планове и да ги отстраните. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

Коментари

Задължително поле