Ози Озбърн разкри най-големия си страх

Британският рок музикант и основател на групата "Блек сабат" Ози Озбърн обяви, че най-много на света се страхува от себе си, съобщи Лента.

По-рано той се е боил най-силно от съпругата си Шарън. "Казвам го с цялото си уважение", подчерта Озбърн.

Ози Озбърн и Шарън Ардън се ожениха през 1982 г. За рокаджията това е втори брак. Двамата имат три деца - Ейми, Кели и Джек. Семейството на вокалиста на "Блек сабат" стана известно с телевизионното риалити "Семейство Озбърн".

В момента 69-годишният Ози Озбърн е на прощално турне.

Истинското име на британския изпълнител е Джон. Той стана световноизвестен в началото на 70-те години като вокалист на хеви метъл бандата "Блек сабат". Групата е основана през 1968 г. и е сред основоположниците на хеви метъла. През 1979 г. Озбърн е изгонен от "Блек сабат" за пиянство и наркозависимост.

Рокаджията обаче успя да направи успешна солова кариера, а "Блек сабат" продължи с други вокалисти. Няколко пъти бандата се събира в оригиналния си състав, с изключение на барабаниста Бил Уорд. През 2013 г. излезе албума на "Блек Сабат "13". Той беше първият студиен проект на групата и Ози Озбърн от 35 години. Няколко години по-късно стана ясно, че членовете на бандата смятат да я разпуснат.

Преди това обаче те направиха прощално турне. Последният концерт от него беше през февруари 2017 г. в родния на музикантите Бирмингам.

Коментари

Задължително поле