Гърция е спряла 4000 мигранти на границата с Турция (ВИДЕО) Около 18 000 бежанци са тръгнали към Европа, предупреди Ердоган

Зрелищен провал за феминисткия екшън „Хищни птици” Марго Роби не успя да спаси филма

Премиерът посети Бачковския манастир по повод 150 години от създаването на Българската екзархия (СНИМКИ)

Калоян Паргов: Средната класа е гръбнакът на стабилната социална държава

Борисов: На 85 % е готово кръговото кърстовище на пътя Пловдив – Асеновград

Арестуваха адвокат за системни блудства с малолетни момчета

Извадиха жив човек, затрупан от лавина в Банско

Две български филмови премиери за Трети март В Руския културно-информационен център зрителите ще видят новите филми на журналиста Степан Поляков

Благоев вика призрака на Енгелс в Ямбол Дядото участва в спиритически сеанс край Тунджа

Били Айлиш подобри рекорд с песен за филма за Бонд

50 души остават под наблюдение за коронавирус у нас До края на деня се очаква да бъдат изследвани поне още 11 проби

Бивш шеф на НСБОП: Костов ни забрани да работим по приватизацията

Премиерът Борисов: Нямаме никакъв миграционен натиск (ВИДЕО)

Любимите рецепти на Ани Петкова

Криско с роля във вампирски филм

Окончателно осъдиха трима апаши за брутален грабеж с убийство Магистратите постановиха доживотен затвор за двама и 20 години затвор за третия

Окончателно, с решение на ВКС, осъдиха по повдигнатите от Окръжна прокуратура – Плевен обвинения, извършителите на грабеж, придружен с убийството на Кирил И. и причиняване на телесна повреда на Галя И., извършени в дома на семейството в гр. Левски.

За престъпното деяние Иво З. от гр. Бяла черква и Валентин Н. от с. Павел са осъдени на доживотен затвор, а Тихомир М. от Сухиндол – на 20 години лишаване от свобода. По същото дело Нели М. от с. Павел е осъдена за вещно укривателство на три години лишаване от свобода с 5 години изпитателен срок.

Обвинителният акт е внесен от Окръжна прокуратура – Плевен. След разглеждане на делото от три съдебни инстанции, извършителите са признати за виновни и са осъдени по повдигнатите им от прокуратурата обвинения. Съдът е признал Иво З., Тихомир М. и Валентин Н. за виновни за това, че на 30 декември 2016 г. в гр.Левски в съучастие като извършители, отнели чужди движими вещи – златни накити, чуждестранна валута, сумата от 38 294,35 лв. или чужди движими вещи на обща стойност 92 259,75 лв., от владението на Кирил И. и Галя И. от гр.Левски с намерение противозаконно да ги присвоят, като употребили за това сила, като грабежа е в големи размери и е бил придружен с тежка телесна повреда за Галя И. и с убийството на Кирил И.

Осъдени са и за това, че са влезли в жилището на Кирил .И. и Галя И., като употребили за това сила, като деянието е извършено нощем от две и повече лица.

Обвиняемата Нели М. е призната за виновна за това, че задигнала и укрила пари и златни накити на обща стойност 88 359,75 лв. На 13 януари 2017 г. в Плевен могнала да бъде отчуждена сумата от 20 000 лв., чрез закупуване на лек автомобил „Фолксваген Туарег. Тя е знаела, че парите са придобити от Валентин Н. чрез престъпление, като укривателството е в големи размери.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.