Оливия Колман ще играе добрата фея 

ВВС подготвя празничната версия на “Пепеляшка”  

Британската актриса Оливия Колман, която се въплъти в образа на кралица Елизабет II в поредицата “Корона” през последните два сезона, сега подготвя нов проект. Ще я гледаме в модерна версия на “Пепеляшка”. Въпреки, че ситуацията с вируса в Европа се нажежава, някои действащи проекти не спират. Например, все още се планира празничната специална “Пепеляшка”, която се подготвя от продукцията на BBC.

Звездният състав ще заснема сцени от домовете на известни хора, които ще бъдат показвани по телевизията за Бъдни вечер. Сред актьорския състав е великата Оливия Колман, която ще влезе в ролята на добрата фея от Пепеляшка, докато нейната колежка Хелена Бонъм Картър ще изиграе злата мащеха.

“Това е страхотна изненада за нашите зрители в самия край на тази грозна година, която трябва да развесели малко всички”, каза шефът на Би Би Си Патрик Холанд. Самата Колман призна, че се чувства истинска късметлийка от неспирните ангажименти. “Има много по-добри актьори от мен, които нямат такъв късмет”, каза наскоро щастливата актриса.

Коментари

Задължително поле