Олимпиадата на бизнес лидерите бе част от инициатива София 2018

14-ото издание на Олимпиадата бизнес лидерите събра представители на успешни компании-членове и съмишленици на БФБЛ, представители на институции, дипломати и спортисти за един ден на забавления и

съревнования в непринудена атмосфера. Тази година спортният празник на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) е част от инициатива „София – Европейска столица на спорта“.

Сред официалните лица на тържественото откриване в Англо-американското училище в София - Панчарево, бяха Дончо Барбалов - зам.-кмет на СО, Джим Еркхарт - директор на ААУ, Ираван Хира - председател на Форума, Зоя Паунова – зам.-председател на Форума и др. Всички те поздравиха участниците и им пожелаха успех в различните активности.

Олимпиадата на бизнес лидерите бе част от инициатива София2018

Олимпиадата на БФБЛ е спортно събитие, създадено за забавление и почивка на всички членове на Форума и техните семейства, както и на други представители на бизнеса в България, дипломати, държавни служители и политици, спортисти, журналисти и приятели на БФБЛ. Те се събират, за да прекарат един ден в честна надпревара и да премерят сили на спортния терен в различни олимпийски и неолимпийски дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, тенис, тенис на маса, бадминтон, шах, канадска борба, салса, дартс и др., съобщава www.sofia2018.bg

Непринудената атмосфера и приятните емоции ежегодно събират внушителен брой участници: представители на едни от най-големите български и международни компании, политици, представители на дипломатически мисии, на медии и на неправителствения сектор. Тази година включилите се в спортните състезания и съпътстващите събития са над 600, представители на близо 37 компании от общността на отговорния бизнес, което превръща Форума в в най-голямото и всеобхватно корпоративно спортно събитие. Гостите на събитието всяка година имат възможност да се впуснат в горещия ритъм на салсата под умелото ръководство на професионални инструктори, както и да опитат късмета си в традиционната лотария,  където се раздават над 100 награди, предоставяни безвъзмездно от членове и приятели на Форума.

Коментари

Задължително поле