Опозицията не може да прости поредния успех на правителството по отношение на председателството на Съвета на ЕС, заявиха от ГЕРБ

Снимка: Архив

БСП ги боли, защото Европейската младежка конференция е успешна и доказва, че правителството на Бойко Борисов се бори за успехите на младите хора и тяхното по-добро реализиране в България и Европа. Това заяви на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ и организационен секретар на Националното ръководство на Младежи ГЕРБ - Галя Василева. Коментарът бе по повод критики на председателя на Европейския младежки форум Луис Алварадо и на БСП относно Европейската младежка конференция, която се е провела от 17 до 19 април в София.

От ГЕРБ определиха конференция като успешна. Тя била постигнала конкретен резултат - набелязани са били 11 европейски младежки цели.

Опозицията не може да прости поредния успех на правителството по отношение на председателството на Съвета на ЕС, заяви лидерът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев. Според него нещо толкова важно като младежките политики е било въвлечено в "капана на спекулациите и интригите на БСП". По думите му спекулациите идвали от хора, които са тясно партийно ангажирани с левицата, като например Мина Кутева, която е член на ръководството на младежкото БСП и дъщеря на депутата от БСП Антон Кутев.

От ГЕРБ попитаха как Алварадо си е изградил мнение за конференцията, при положение че е присъствал само два часа в последния ден.

От ГЕРБ попитаха и какво добро са направили БСП за младежите, когато Весела Лечева е била председател на Държавната агенция за младежта и спорта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика