Оприличават Идрис Неби Ташкан с Къванч Татлъту

Освен актьор Идрис Неби Ташкан е и модел.

Красавецът влиза в нова поредица

Млада фенка припада в ръцете му

Актьорът Идрис Неби Ташкан, който  гледаме  като Дживан в  сериала „Безмилостен град“, отново избра скромно място за себе си сред приятелите и роднините на главните герои в нова поредица. Филмовата компания ARS Film е поканила Aйтач Чачмаш и Джемре Байсел да изиграят ключовите роли в свой нов проект. Странното е, че докато други се стремят към върха на серийната композиция, Идрис Неби Ташкан, който е дебютирал като главен герой в поредицата "Добри приятели", отново поема второстепенна роля, както в "Безмилостен град".

Докато си почиваше в очакване на нова роля, Идрис Неби Ташкан се занима с дизайн на спортни облекла и сега се връща на екран пак в скромната си позиция на поддържащ актьор.

Роденият през1997 г. в Истанбул Идрис Неби Ташкан има сестра близначка. От ранна възраст той се занимава активно с баскетбол, но завършва актьорско майсторство. Освен актьор, е и модел.

Идрис е наследил хотел от дядо си, но е имал нещастно детство. "Бяхме проблемно семейство. На 11-годишна възраст родителите ми се разведоха. Не съм се виждал много с баща си. Майка ми трябваше да се грижи сама за нас."

Висок е 190 сантиметра и затова прякорът му в квартала бил "Мотиката Идрис"  и никога не е мислил, че камерата ще успее да го хване в цял ръст. "Приятел на майка ми ме видя и показа снимките ми на Лале Ерен и Зейнеп Гюнай Тан. Оттогава животът ми се промени. Бях избран да играя в сериал", спомня си актьорът. 

Първата си роля получава през 2014 г. в историческия сериал "Великолепният век". Следва участие в "Пойраз Карайел". Дебютната му главна роля е в сериала "Добри приятели", който се проваля и приключва преждевременно с малко на брой епизоди. През 2017 г. се включва в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", а след това в "Безмилостен град". Още с първите му изяви филмовата критика го нарича "новия Къванч Татлъту".

Докато се снимат в "Безмилостен град" екранните Дживан и Дамла стават гаджета. "Станахме добри приятели със Симай Барлас. На снимачната площадка всички говорят помежду си за своите сцени. Обаждаме се преди записи и говорим как да играем. Щастливи бяхме да работим заедно. Мисля, че тази енергия се предаде и на публиката. Получихме добри отзиви за двойката Дживан - Дамла, това ни мотивира и се отразяваше на екрана. Признава, че се чувства голям късметлия, че е играл с майстори-актьори като Дениз Уур и Фикрет Кушкан в "Безмилостен град".

В едно от интервютата си, попитан имал ли е интересни случки с фенове, разказва: "На сета на "Добри приятели" имаше няколко момичета в начална училищна възраст. Едното от тях ми извика: "Батко Идрис", отидох при него и се прегърнахме. Момичето изведнъж припадна, мисля, че се развълнува, в този момент се паникьосах и много се уплаших."

Иначе екранният Дживан признава, че няма ограничения в актьорството - би се снимал гол и би играл в горещи сцени. Неговият девиз в живота: "Никога не се отказвай!"

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица