Организират танцувално състезание в Стара Загора по време на Beerфестът

Международен младежки център, Община Стара Загора и неформалната група Dance District организират танцувално състезание You(th) can dance по време на Beerфестът в Стара Загора. Желаещите могат да се запишат за участие до 18:00 часа на 29 август. Те трябва да изпратят 30-секундно видео със своите танцови умения – индивидуално за 1vs1 битките, или групово с участниците, с които сформират отбор за хореография. Заявките се изпращат на електронен адрес - dancedistrictstz@gmail.com. В свободен текст, освен видеото, участниците трябва да посочат три имена, възраст, прякор, име на групата/crew (ако участват с групова хореография). Допустими танцови стилове на състезанието са hip hop, commercial, bboying, street jazz, popping, locking, LA style, House, Waaching, K-POP, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Жури от професионални танцьори ще осъществи предварителната селекция. На 30 август то ще обяви участниците, които са допуснати на финалите за груповите и индивидуални битки. Те ще се проведат на 5 септември на сцената на Beerфестът. По този начин участниците ще станат част от програмата на хип-хоп празника в четвъртъчния ден, преди изпълненията на Ъпсурт, Спенс и DeepZone project.

Финалистите, избрани на 30 август, ще бъдат уведомени своевременно, за да се подготвят за изява на голямата фестивална сцена и да се запознаят с регламента. Най-добрите ще получат атрактивни награди.

Коментари

Задължително поле