Орландо Блум иска деца с певицата Кейти Пери

Орландо Блум и Кейти Пери са сгодени от февруари 2019 година.

Актьорът разказа за плановете си с поп звездата

Има 8-годишен син от модела Миранда Кер

Британският актьор Орландо Блум обяви, че няма търпение да има още деца и те да бъдат от световноизвестната изпълнителка Кейти Пери. Към момента холивудската звезда е баща на 8-годишен син от бившата си съпруга, австралийския модел Миранда Кер.

За връзката между поп звезда Пери и известния актьор Блум за първи път се заговори в началото на 2016-а. От тогава двамата са се събирали и разделяли няколко пъти, но от февруари тази година са щастливо сгодени.

Блум е особено развълнуван от съвместното бъдеще с изпълнителката на Dark Horse, макар да е наясно, че кариерите им няма да направят живота им лесен. “Нямам търпение да се оженя отново и да имам още деца. Това е наистина важно за мен”, каза Орландо Блум. “Обичам децата. Кейти е чудесна с малчуганите”, обясни холивудската звезда в интервю за радиоводещия Хауърд Стърн. “Би било прекрасно, ако двамата си имаме дете. Стремим се към това. То е като един див мустанг. Ако можем да укротим този звяр и да се качим на него, ще имаме уникално преживяване”, обясни още Орландо Блум.

42-годишният актьор признава, че неговата професия и музикалната кариера на Кейти представляват “предизвикателство” за връзката им, защото нямат привилегията на един обикновен семеен живот и рутина.

Преди време пък самата Пери обясни, че двамата се разбират прекрасно, но още им трябва време, преди да “създадат семейно гнездо”.

Коментари

Задължително поле