„Орлин Горанов на 60 – Златните дуети на България“

Тази вечер един от най-емблематичните представители на българската музика-Орлин Горанов ще зарадва многобройните си фенове с юбилеен концерт „Орлин Горанов на 60-Златните дуети на България“. На сцената рамо до рамо с големия изпълнител, ще бъдат и други звезди като Кристина Димитрова, с която Орлин Горанов има три издадени албума и няколко компилации от златни хитове, Маргарита Хранова, Тони Димитрова и Мариана Попова.

„Надявам се тази вечер да бъдем обединени и споделени и да си направим едно семейно парти“, каза певецът в интервю за Радио София. Той сподели, че идеята за концерта е на сценичните му партньорки, които са го изненадали и сами са организирали всичко за предстоящия концерт.

„С вълнение идвам тук, защото Орлин е много специален за мен, приятел и много повече от приятел. Щастлива съм, че съм част от този приятелски отбор“, сподели певицата Тони Димитрова и отправи поздрав в ефира на Радио София.

Концертът ще бъде от 20:00 часа в зала 1 на НДК.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.