Освободиха шефовете на „Холдинг БДЖ” и Национална компания „Железопътна инфраструктура“

Изпълнителният директор на "Холдинг БДЖ" Владимир Владимиров

Министър Христо Алексиев освободи шефовете на „Холдинг БДЖ“ ЕАД и НК „Железопътна инфраструктура“

Изпълнителният директор на „Холдинг БДЖ” Владимир Владимиров е освободен и на негово място е назначен Георги Друмев. С решение на управляващия орган на дружеството Георги Друмев е избран за изпълнителен директор.

Георги Друмев е специалист в областта на железницата и дългогодишен служител на системата. В различни периоди от своята кариера е бил управител на „БДЖ Товарни превози“ ЕООД, уточняват от транспортното министерство.

Милчо Ламбрев
Милчо Ламбрев

Със заповед от поста генерален директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ е освободен Милчо Ламбрев, на негово място е назначен Красимир Папукчийски.

Кариерата на Красимир Папукчийски е изцяло свързана с железопътната инфраструктура. Той е заемал ръководни позиции в поделение „Управление движение на влаковете и гаровата дейност“. От 2012 г. е заместник-ръководител и в последствие ръководител на звено за управление на проекти, финансирани с европейски средства.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Какво ли ни очаква след този реваншизъм от този уж кротък и хрисим човек на вид Гиржика , ако комунистите на Нинова дойдат на власт ?

  2. По конституция ВРЕМЕННОТО правителство трябва да проведе избори…. Ако за два месеца трябва да подменят целия държавен апарат с гладни алени гниди, значи наистина Гирджика се лекува с ЖЪЛТА КОМУНИГА!!!!

  3. ГЕРБ бавно и методично УНИЩОЖАВАШЕ БДЖ …
    Като поставяше СВОИ кадри, които имаха една цел … да се намали цената и после разграбване за без пари …
    Няма да забравя как от София балите ги извозваха с ТИРОВЕ – 3 пъти по-скъпо отколкото с вагони а за БДЖ се търсеха товари …
    Така че МНОГО парвилно са преценили от служебното правителство !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.