Основателят на ПП „Съюз за Пловдив“ оглави листите на „Нова република“ в 16 и 17 МИР

Основателката на ПП „Съюз за Пловдив Дани Каназирева ще води листите на дясното обединение „Нова република“ в 16-и и 17-и МИР Пловдив-град и Пловдив-област, стана ясно след регистрацията им. Освен Дани Каназирева, която е председател на групата на „Съюз за Пловдив“ в местния парламент, в листата за 16-и МИР фигурира още един общински общински съветник – Владимир Кисьов.

„Съюз за Пловдив“ стана съучредител на надпартийното дясно обединение „Нова република“ заедно с ДСБ, Българска демократична общност, Гражданския блок, Асоциацията на българите в Македония „Радко“ и Обединените реформатори. Дани Каназирева бе два пъти кандидат за кмет и успя да изпревари кандидатите на повечето парламентарно представени партии. Досега ПП „Съюз за Пловдив“ е участвал само в местни избори и за първи път ще участва на парламентарни за 44-ото Народно събрание. „На първо място за мен са интересите на Пловдив и региона. За разлика от всички останали кандидати нямам партийна централа, на която трябва да се подчинявам. А това ми дава свободата да говоря и предлагам добрите решения за града и региона ни“, декларира Дани Каназирева.

„Нова република“ ще представи всички свои водачи на листи в сряда в София, но откриването на предизборната кампания ще е в Пловдив. „Дани Каназирева е истинският мажоритарен избор на Пловдив“, категоричен е лидерът на дясната коалиция Радан Кънев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.