Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Оставиха в ареста опасен рецидивист, обявен за издирване

По искане на Районна прокуратура – Велико Търново съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на 33-годишен рецидивист от Търговище, извършил поредно престъпление.

Юлиян Я. е привлечен в качество на обвиняем за това, че на 19 май 2016 г. в старата столица възбудил и поддържал у жена заблуждение, че е изпратен от адвокат Мая М. от Шумен, за да я упълномощи за защитник на Г.И., излежаващ присъда в затвора в Плевен. Казал и да му изпрати чрез банков превод 210 лв. Измамата представлява опасен рецидив.

Юлиян Я. е привлечен като обвиняем и за това, че на 22 май 2016 г във Велико Търново откраднал дамско портмоне с 300 лева и 15 евро.

Съдът прие доводите на прокуратурата, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпленията, за които е предвидено наказание лишаване от свобода. Юлиян Я. има предишни осъждания, все за престъпления против собствеността и е привлечен като обвиняем за престъпления, извършени при условията на опасен рецидив. Не живее нито на постоянния, нито на настоящия си адрес, където е търсен многократно и е бил обявен за издирване. Съществува реална опасност да се укрие или извърши друго престъпление, поради което съда взе мярка за неотклонение „задържане под стража на лицето“.

Определението на съда подлежи на обжалване.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.