Острие на „Господарите“ пострада при мелето в бар „Бикини“

Върнахме се в 90- те години, в мутренските времена. Това заяви пред „Труд“ Христо Бърдуков, управителя на бар „Бикини“, който преди години бе острие на „Господари на ефира“, а после общински съветник на Созопол.
Бърдуков е не само управител, но и съсобственик на бара. Държат го заедно със свой приятел.

Петима души са задържани след масов бой в бар „Бикини“ в Созопол. Тази новина гръмна в неделя. Битката станал призори. Дузина яки момчета се изсипали пред дискотеката и поискали да влязат вътре. Не е ясно все още за какво е възникнал скандалът между гостите и охраната на заведението.

Бърдуков разказва, че новодошлите пристигнали, въоръжени с мачете и ножове. Целта им била да нападнат. Били около дузина. Като повод използвали факта, че охраната поискала да ги провери за оръжие. Половината останали да охраняват отвън, а шестима души влезли в заведението и започнали да трошат наред. Нахвърлили се и били и управителя на заведението с електрошокова палка.

Полицията е дошла светкавично, повикана от персонала. Част от нападателите са успели да избягат и се издирват от униформените.петима души обаче са в ареста.

Официално изявление за случилото се няма.

„Нямам конфликти с никого, държим заведението от шест години“, каза Бърдуков пред Труд. „Влязоха биха и излязоха, добави той и коментира че ако не е била бързата реакция на полицията, можело е да има и жертви.
Ако някой е искал нещо да коментираме, защо не се е обадил, чуди се бившият журналист. Тази вечер още отваряме“, добави той.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете