Осъдиха двойка апаши, обрали училище

Мъж и жена, извършили кражба на вещи от училищни сгради, са осъдени по обвинение на Районната прокуратура в Севлиево. Наложеното на Севдан О. наказание е 7 месеца затвор при строг режим. Антоанета М. пък е осъдена на 4 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

Обвиняемите Севдан О. и Антоанета М. живеят съвместно на съпружески начала. Мъжът е осъждан многократно. На май миналата година рецидивистът отишъл до сградата на бившия Техникум по керамика и мебелно производство в Севлиево и отмъкнал два чугунени радиатора и две мишки за компютър, които на следващият ден предал в пункт за изкупуване на вторични суровини.

На 8 май злосторниците се уговорили да отидат до сградата на бившия „Техникум по керамика и мебелно производство” в Севлиево, за да извършат кражба на метални вещи, които имали намерение след това ги продадат, но действията им и влизането им в сградата били осуетени от служители на Районното полицейско управление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.