Макрон призова за диалог с Иран и призова Техеран към търпение

Българският език е петият по популярност в „дарк нет“

Премиерът Борисов е провел телефонен разговор с генералния секретар на ООН Двамата са обсъдили борбата с климатичните промени и опазването на околната среда

Мъжете съжаляват за пропуснат секс, жените – за случил се

Масов бой пред Съдебната палата в центъра на София

Ядрените сили с по-модерни арсенали Москва разполага с 6500 срещу 6185 за САЩ

Част от черешите в Сливенско остават необрани заради ниски изкупни цени

Френски милиардер купи аукционната къща на Sotheby’s

Най-голям ръст при заемите до 250 хил. лв.

Суперкомпютър като на НАСА догодина в България (обзор) Технологията ще бъде използвана в медицината, фармацевтиката, автомобилната индустрия, строителството, от климатолози, спецслужби и др.

Могерини: Доверието в ЕС ще пострада, ако не започнем преговори с Македония и Албания

Бившият египетски президент Мохамед Морси почина в съда

Деница Златева: Не съм очаквала такава буря заради оставката на Нинова

Няма македонска нация преди 1944 г. Гоце Делчев в писмата си пише, че е българин

Министър Танева: Няма нарушения при първите 14 проверени къщи за гости

Осъдиха трима търновци хванати с канабис

Районният съд постанови наказания на трима мъже за отглеждане и държане на канабис.
Магистратите одобриха постигнато с прокуратурата споразумение, с което Лозан К. се призна за виновен за това, че в периода от 1 май до 5 октомври 2016 г. в землището на великотърновското село Дичин засял и отглеждал  30 броя растения канабис с общо тегло на конопа в сухо състояние  3943 грама, на стойност при пласиране на улицата   23 658 лева.

Наложено му е наказание една година и шест месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.Определена му е и пробационна мярка – задължителни периодични срещи с пробационен служител.

След внесен обвинителен акт и постигнато в съдебната фаза споразумение  Чавдар  С.  се призна за виновен за това, че на 5 юни миналата година във Велико Търново в жилище на ул. „Александър Бурмов“ е държал 164,887 гр. марихуана на обща стойност 989, 32 лв. Осъден е на 3 месеца условно с три години изпитателен срок.

Присъда от 4 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок е постановено за 32-годишен мъж също за държане на наркотици. С внесен в съда обвинителен акт и постигнато в съдебната фаза споразумение с Мартин П. Той се е признал за виновен и е осъден  за това, че на  5 февруари тази година е хванат с общо 5,33 грама марихуана на стойност 31,99 лв.
Споразуменията имат последици на влезли в сила присъди.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.