Малките старозагорски математици спечелиха 11 медала в Тайланд

ВСС купува два апартамента

Закъсал ТИР затвори пътя Варна-Добрич

Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в Eвропа

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Отбелязаха Международния ден на доброволеца в Свищов

Международният ден на доброволеца – 5 декември, беше отбелязан от Доброволното формирование при Община Свищов при съвместно занятие със служителите от РСПБЗН Свищов.

Беше проведена учебна евакуация на всички ученици и учители от СУ „Димитър Благоев” в крайдунавския град, която приключи точно за 4 минути.  След това в  двора на училището  беше направена демонстрация на съвместните действия на доброволците, водени от ръководителя си д-р Кристиян Кирилов – председател  на Общински съвет в Свищов, и огнеборците от града.  Екипите на двете структури извършиха спасяване на манекен от катастрофирал автомобил.

В рамките на 15 минути успяха на разрежат автомобила и да отстранят покрива му, след което, с помощта на общинската линейка, пострадалият беше транспортиран до МБАЛ – Свищов.  На мероприятието присъстваха кметът на гр. Свищов Генчо Генчев, Любомира Петрова – секретар на Община Свищов и Стефан Димитров – директор на дирекция УОМПТЧ при общината.

%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-2

%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-1

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете