Отбори от Бундеслигата и САЩ искат национала на ЦСКА

Антон Недялков, бранителят на ЦСКА, е хванал окото на два чуждестранни клуба. Играчът на „червените“ ще бъде наблюдаван от скаути в предстоящия двубой с „Берое“ тази неделя. Съгледвач на отбор от Бундеслигата и мениджър, представляващ тим от САЩ вече са в София, за да изгледат на живо изявите на 24-годишния талант.

От началото на кампанията Недялков е със статут на твърд титуляр на „Армията“, а с добрите си изяви си спечели и място в националния отбор.

Интерес към бранителя има и от страна на турски клубове, сред които и „Коняспор“, където през изминалата кампания игра Димитър Рангелов.

А на „Българска армия“ освен изходящи трансфери, се очакват и входящи. До късно снощи ръководството финализираше преговорите с нападателя Фейвер Меркадо. 27-годишният колумбиец вече пристигна в България за да подпише с „червените“.

Не е тайна, че в клуба не са доволни от изявите на Кевин Кубемба и е много вероятно клубът да се раздели с него през зимата. А с евентуалното привличане на Меркадо, треньорът Стамен Белчев цели да вдигне конкуренцията в предни позиции, където в момента постоянство показва единствено Фернандо Каранга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ