Отборът на Спорт тото ще бяга на маратона Ekiden

БСТ се включва в 103 годишна традиция

Тази неделя, за шести път ще бъде проведен маратонът Ekiden. Състезанието стартира за първи път през 1917 година в Япония. Първоначалната идея била да се бяга по древния път, който свързва старата столица Киото и сегашната Токио. Днес състезанието е разпространено по целия свят, а на Националният празник 6-ти септември към щафетното бягане ще се присъедини и отборът на Български спортен тотализатор, който ще пробяга разстоянието от 42.195 километра.

Спорт тото е инициатор и на редица състезания за любители. На 29-ти и 30-ти август в Бургас беше проведен турнир по плажен футбол. Надпреварата между отборите беше изключително напрегната, а гости на събитието бяха футболните легенди Златко Янков и Радостин Кишишев. Големият успех на инициативата стимулира идеята за разширяване на състезанията, затова от следващата година ще бъдат включени още много Черноморски градове в надпреварата за купата на Спорт тото.

От 3.09.2020 година, всички желаещи имат възможност да се включат в най-новата промоционалната кампания за лоялност „Богата есен с Тото клуб“. Предвидени са 10 допълнителни печалби по 1 000 лева, а всички, желаещи могат да получат карти Тото клуб безплатно в пунктовете на тотализатора.

Разбира се и този четвъртък възможностите за печалби от игрите на Тото 2 за 71-вия тираж не са за пропускане. Джакпотът в любимата на три поколения българи „6 от 49“ се очаква да достигне до 2 550 000 лева, в играта „Тото 2 – Зодиак“ печалбите традиционно достигат до 3 000 000 лева, а в играта „6 от 42“ прогнозният джакпотът е феноменалната сума от 1 110 000 лева.

Късметът е като заредена камина в студена зимна нощ. Можем да потърсим по шкафовете кибрит и да се опитаме да я запалим, но можем и да почакаме, докато тя се запали сама. И в двата случая има доза късмет, но в първия шансовете са много по-големи. Залози за игрите на тотото можете да правите до 18:00 часа в четвъртък в тото пунктовете или онлайн на www.toto.bg.

Коментари

Задължително поле