На 11 декември 2018 да почерпят

Зрелищен дуел във „Фермата“ отстреля още един участник преди финала

Венецуела и Русия ще проведат съвместни военни учения

Макрон обеща повишение на минималната заплата със 100 евро

Конституционният съд на Молдова отново отстрани Додон

Доналд Туск: Няма да предоговаряме Брекзит, но сме готови да помагаме на Великобритания

Откриха случаи на ку-треска по овце във Видиинско, заразен е и мъж

Проф. Георги Близнашки: Във Франция хората знаят за какво протестират, а у нас имат странни искания

Кметът на Благоевград с послание към децата в „Часът на приказния разказвач“: Няма по-хубаво място от дома

Министър Ангелкова: Туризмът хармонира с екологията, а лифтът е най-екологичния вид транспорт

Европа с отлична оценка за пътищата ни Асфалтът отговаря на всички стандарти, показват взетите проби, анализирани в Италия

Заев до Каракачанов: Мое право е да бъда македонец и да говоря македонски език

Пената и Любко заедно за ЧРД на Ганчев

Станишев: България и Румъния са изпълнили всички критерии за Шенген, играе се непочтена игра

Сайтът за глоби на КАТ рухна заради нов софтуер (обзор) Блокирани са и системите за издаване на шофьорски книжки

Отбранителният гигант Elbit Systems се срещна с потенциални български партньори Компанията търси сътрудничество с местната индустрия във връзка с проекта за придобиване на нова бойна техника за изграждане на Батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада

Международната високотехнологична отбранителна компания Elbit Systems организира в София „Ден на индустриалното сътрудничество“. Събитието бе открито от посланика на Израел в България г-жа Ирит Лилиан, а в него взеха участие представители на български частни и държавни компании от сферата на отбраната и технологиите, представители на референтни институции и висшия мениджмънт и експерти от Elbit Systems.

Компанията представи възможностите за индустриално сътрудничество с българския бизнес и своя опит и способности в областта на предстоящия проект в България.

Представителите Elbit Systems проведоха редица работни срещи с представители на български компании, които имат интерес да си сътрудничат с Elbit Systems при евентуално изпълнение на проекта за придобиване на нови бронирани машини за сухопътните войски на Българската армия.

Компанията е световен лидер в областта на производството и интеграцията на куполи (вкл. и дистанционно управляеми) за бронирани машини и дистанционно управляеми оръжейни системи, с над 30 години опит в сферата и десетки успешни проекти в цял свят, включително страни, членки на ЕС и НАТО. Само за последните няколко години Elbit Systems участва в редица отбранителни програми. Доставила и интегрирала е дистанционни управляеми куполи с 30 мм оръдие на бронирани машини за Белгийската, Португалската, Хърватската и Бразилската армии. Внедрила е и ракети Spike за Хърватия, както и оръжейна система 12.7/7.62 mm за Бразилската армия.Търсейки стратегически партньори в България, с които да си сътрудничи в дългосрочен план, Elbit Systems се базира на своя успешен опит в индустриалното партньорството с местни компании, трансфера на „ноу-хау“ и технологии и създаването на местни бази за производство, интеграция и монтаж, реализирани в редица страни по света.Elbit Systems търси партньорство с български компании в контекста на програмата на Българската армия за придобиване на нови бронирани машини. Компанията вярва, че това би било и добра основа за създаване на възможности за местния бизнес за последващ износ на продукти, произведени в България.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.