Откраднаха гаджето на Сечкин Йоздемир

И в живота екранният Булут преживя "Горчива любов"

Сечкин Йоздемир, който сега гледаме като Булут в сериала "Горчива любов" по bTV, преди това е познат на българските зрители от поредиците "Любов под наем", "Великолепният век", "Една любовна история" и "Момичето с червения шал" . Заради огромната му популярност турските медии следят под лупа и личния живот на 37-годишния днес харизматичен актьор. От 2014 г. до 2016 г. например той бе обвързан с актрисата Деря Сеноуи и въпреки слуховете за предстояща сватба, двамата се разделиха. През юни 2018-а Сечкин официално обяви, че има нова любима в лицето на чаровната актриса Демет Йоздемир, позната у нас с ролите си на Ляле от "Стая 309" и Аля от "С Русия в сърцето". Съвпадението на фамилиите им е пълна случайност и двамата бяха обявени за най-романтичната двойка през миналото лято.

По време на връзката им Демет започна да се снима в сериала "Ранна птица" заедно с друг турски хубавец - актьорът Джан Яман. Тогава тръгнаха и слуховете, че госпожица Йоздемир е хлътнала по новия си екранен партньор и връзката й с Сечкин е пред разпад. С раздухване на слуховете за аферата между Демет и Джан, актьорите внимателно се опитваха да скрият отношенията си, твърдейки, че са само добри приятели. Още в първите дни на 2019-а турсите медии обаче гръмнаха с новината, че популярните актьори, участващи в телевизионния сериал "Ранната птица", са посрещнали заедно Новата година в дома на Демет със семейството на Джан. Актрисата организирала празненството, използвайки услугите на фирма за кетъринг.

Тъй като феновете на актьорите не пропускат нищо, те забелязаха и видео, публикувано в Instagram, в което бащата на Джан отваря шампанско в къщата на Демет Йоздемир. Бяха публикувани и снимки, които категорично показват, че семействата на актьорите са заедно. Така истината излезе наяве - Джан Яман открадна гаджето на Сечкин Йоздемир под носа му. Дали екранният Булут ближе любовни рани и сърцето му е празно, все още няма информация.

Малко известен е фактът, че сексапилният синеок хубавец , който гледаме сега в сериала "Горчива любов",

освен актьор е и диджей

радиоводещ и музикант. Сечкин Йоздемир е роден в Истанбул, завършва икономика и театър и се вихри години наред като радио и тв водещ, и диджей в едни от най-известните клубове в Истанбул, Анталия и Бодрум. Любимите му музикални жанрове са соул, джаз и блус, а също така харесва музиката от 70-те и 80-те години. Абсолютен фен е на Майкъл Джексън.

Въпреки огромната популярност в родината си, Сечкин е домошар и обича спокойствието.

Харесва му да си седи вкъщи с котката си, да яде шоколад и да пие чай. Обожава да се разхожда из Истанбул и да се наслаждава на прелестите на мегаполиса. Спортува всеки ден. Обича футбола и той заема важна част в неговия живот. Фен е на футболните отбори Галатасарай и Турския национален отбор. Казва за себе си, че ако не е актьор, би се радвал да бъде футболист в отбор като Галатасарай или някой от големите европейски отбори. Но това за него е просто мечта. Почитател е на екстремните спортове – чувството за опасност му харесва.

Актьорската кариера на Сечкин стартира през 2008 г. с малка роля в продукцията на ATV „Дивата роза“, където играе Бурак. Три години по-късно играе главната роля на Иляс Авджъ в сериала "Момичето с червения шал", партнирайки си с актрисата Йозге Йозпиринчджи. След това играе в най-популярната турска историческа продукция "Великолепният век". Героят му Лео е някогашен ухажор на Хюрем, която трябва да го отрови, за да не разкрива тайните от миналото ѝ.

През 2013 г. Сечкин добива изключителна популярност с главната роля в сериала "Една любовна история" с ролята на Коркут Али, като си партнира с актрисата Дамла Сьонмез.

Следват роли в сериалите „Грешници“, „Раджон – за моето семейство“ и „Горчива любов“, в които играе ролята на Булут.

През 2016 г. се снима във втория сезон на сериала „Любов под наем“ в ролята на Памир Марден, а в „Светулка“ - една от най-успешните продукции на StarTV за 2017, -Сечкин играе ролята на успешния адвокат по бракоразводни дела Баръш.

През 2017 се снима и в игралния филм "Един дъх е достатъчен", а през миналия февруари стартира новият сериал "Моята опасна съпруга", в който Сечкин изпълнява главната мъжка роля на Алпер Бозтепе. Партнира си с актрисата Гонджа Вуслатери. Сериалът има по-скоро комедиен характер – нещо, което е нетипично за досегашните роли на Сечкин Йоздемир. Основната идея на сюжета е да покаже как един привидно щастлив брак може да се превърне в истински ад.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали