Откриха бедняк, пребит до смърт в дома си в Житница

41-годишен жител на провадийското с. Житница е бил открит в дома си пребит до смърт, научи в. "Труд". От полицията потвърдиха, че във вторник сутринта са получили сигнал и на мястото тече оглед.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК, разследването се ръководи от окръжната прокуратура във Варна, обясниха от пресцентъра на апелативната прокуратура.

Убитият Даниел Георгиев Василев живеел сам и се изхранвал от социални помощи, разказа кметът на Житница Марин Демирев. "Шокирани сме всички. Не беше лошо момче, наскоро по линия на временната заетост поработи две седмици към кметството. Но обичаше да си пийва", обясни Демирев. Той не знаеше Даниел да е имал врагове.

Убийството в Житница е втори тежък инцидент в региона за последните 3 дни, след като миналата неделя във Вълчи дол в дома им бяха открити труповете на починали от огнестрелни рани баща, майка и син. От държавното обвинение работят по основна версия, че един от тримата е убил роднините си, а после е сложил край на живота си с куршум, като не изключват и други версии.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право