Откриха в автоморга колата на изчезнала рейнджърка

Снимка: Архив

Автомобилът на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова е открит в автоморга край Карлово, информира TrafficNews.bg. Колата е "Фиат Брава", зелен на цвят. В момента районът около блока на бул. "Освобождение" 22, в който живее жената, е блокиран от полиция, предаде наш репортер. На място има автовобили на Военна полиция, Криминалистична лаборатория и Криминална полиция. Зелен "Фолксваген Поло" е заграден с жълта полицейска лента, а на място текат огледи. Журналисти и цивилни лица не се допускат до мястото. Според очевидци обаче на задната седалка на полото е имало петна от кръв.

Все още няма яснота кога служителката на 61-ма Стрямска бригада е видяна за последно. Тя е обявена за издирване на 5 декември. На същата дата е образувано и досъдебно производство във Военна прокуратура за отклонение от военна служба.

Според очевидци входната врата на жилището на Стоянова е била отключена, а телевизорът в хола работел. Мобилният й телефон се зареждал на масата. От жената обаче няма и следа.

Автомобилът, открит в автоморга и дългото отсъствие на Стоянова, не вещаят нищо добро. Според експерти, вероятността жената да бъде открита жива, не е голяма.

Десислава Стоянова е доста популярна сред колегите си в бригадата. Известно време е живяла със свой колега, от когото имала дете. След това двамата са се разделили и детето останало при бащата. През последните месеци колеги на Стоянова засичали голям черен джип, който я чакал пред входа на поделението след работа. Според запознати шофьорът не бил военослужещ.

През последните два дни карловската полиция и колегите им от Военна полиция търсят следи от изчезналата жена. Проверяват се записите от видокамерите , които са обектите в близост до дома на жената.

Разпитани са близки и колеги на Десислава Стоянова. Майката на жената също е дала показания , но тя също нямала никаква информация за детето си.

Десислава Стоянова  от 61-ва Стрямска механизирана бригада   е в неизвестност дни наред.

40-годишната жена от няколко дни не се е явила на работа в поделението, а според нейни познати, тя е изчезнала от дома си, без да се обади на никого.

Рейнджърката живее в Карлово, има дете, което отглежда сама.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право