Откриха дрога в хотел в Монтана и наркочай в селска къща

Полицията в Монтана залови двама млади мъже с наркотици – амфетамини и канабис. Дрогата е била оформена като топчета и пакетчета с чай, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

narkotici_hotel_montana201708a

Във вторник след получена информация за незаконно държане на дрога служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" спрели за проверка пред хотел в Монтана Петьо И. /26 г./. При извършения обиск в него са били намерени топчета амфетамин и канабис. Полицаите претърсили и хотелската стая на мъжа и открили още топчета с дрога. Общото количество намерени наркотици е 20 грама амфетамини и 35 грама канабис.

Същия ден пак след получена информация криминалисти влезли в къща в село Громшин, обитавана от Камен И./27 г./ от Лом. При претърсването на дома са намерени 72 пакетчета чай, с общо тегло от 101 гр, които при направения тест се оказали канабис. Полицаите открили и стрък канабис, с тегло от 157 гр и височина от 130 см. Камен И. е задържан за 24 часа.

По двата случая в дирекцията на МВР в Монтана са образувани досъдебни производство за незаконно притежаване на наркотици.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право