Откриха дрога в шлема на сина на Найден Милков

Димитър Милков се опитал да избяга от полицията, но паднал с мотоциклета.

Арестуван е след гонка с полицията

Метамфетамин бил открит в шлема на 32-годишния любител на моторите- Димитър Милков. Наследникът на бившия шеф на Първа частна милиция Найден Милков, не слиза от страниците на полицейските сводки. Той често е залавян с наркотици, осъждан е, а този път Милков- младши е арестуван след зрелищна гонка с полицията, съобщиха криминалисти.

Инцидентът станал преди няколко дни, около 19 часа в района на жк "Меден рудник", където Димитър Милков живее.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас забелязали, че от стопански двор на ул. «Кооператор» в посока ул. «Въстаническа» се движи моторист. Те подали сигнал, за да го спрат и извършат рутинна проверка. Вместо да се подчини, рязко увеличил скоростта си и профучал край униформените в посока булевард «Захари Стоянов». 

Полицаите го подгонили и вероятно от напрежение, след десетина минути, мотористът загубил управление и самостоятелно изпаднал на платното за движение. 

Полицаите веднага го разпознали и съобщили в дежурната част, че това е  криминално проявеният и осъждан бургазлия, който на всичко отгоре бил с отнето свидетелство за правоуправление. Нарушителят отказал категорично да бъде тестван за алкохол и дрога.

Заради наранявания от пътния инцидент, Милков спешно е настанен за лечение в МБАЛ "Бургасмед", без опасност за живота. 

При извършения личен обиск на бургазлията, в предпазния му шлем е открита торбичка с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/. 

Освен това задната регистрационна табела на мотора била неистинска / изработена е от пластмаса с неестествен шрифт/. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право