Откриха застрелян пернишки бизнесмен (обзор)

Пернишки бизнесмен, който се издирваше повече от 30 дни, бе открит мъртъв в планина до радомирското село Драгомирово. Трупът бил намерен в неделя от ловна дружина.

37-годишният Митко Евтимов, известен като Митко Фитнеса, изчезва безследно на 30 август.

„По подаден сигнал за изчезнало лице Окръжна прокуратура-Перник е образувала досъдебно производство на 2.09.2016 г. срещу неизвестен извършител, който на 30.08.2016 г. в Перник е отвлякъл Митко Евтимов Николов“, съобщиха вчера от обвинението в града. Оттам допълниха, че в неделя в землището на село Драгомирово били намерени човешки останки с дрехи и вещи. По данни на човека, подал сигнала за отвличането, те принадлежали на Митко Фитнеса. Според прокуратурата за последно Евтимов бил забелязан да се качва в автомобил, който бил откраднат. Колата била с регистрационни табели, които били задигнати в София. От обвинението казаха, че предстои да бъде потвърдена самоличността на трупа чрез много експертизи.

Според пернишки сайтове Митко Евтимов бил прострелян в тила. Приживе той бил собственик на фитнес клуб в Перник. Държал е плаж в Брезник, дискотека в село Мещица, както и още едно заведение. Дни след изчезването му бе запален негов автомобил. „Преди години беше скромно момче и не разполагаше със средства. Изведнъж започна да кара скъпи коли и да разполага с пари“, обясниха перничани пред местния сайт „Мироглед“. В града се говори, че напоследък Митко Фитнеса бил затънал в дългове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право