Откриха изложбена зала на името на Симеон II в Страсбург

НВ Симеон II със съпругата си доня Маргарита на разходка в Страсбург в деня преди церемонията по откриването.

СТРАСБУРГ. От специалния пратеник на „Труд“

Изложбена зала, която носи името на НВ цар Симеон II, бе открита днес в 10 ч в Страсбург. Това стана в рамките на церемония по откриването на изложбен комплекс, разположен на 7 дка.

На събитието присъства и самият Симеон Втори, който бе много развълнуван.

Инвеститор и реализатор на проекта е филантропът и колекционер Ерик Кауфман.

В експозицията има български военни униформи от Първата и Втората световни войни. На церемонията е присъствал и посланикът ни във Франция Ангел Чолаков.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Бабичката на снимката не е доня, а Нейно Величество Царица едикоя си. След катоСиемончо е цар оная до него сигурно е царица.

  2. Правилно,госпожата е царица Маргарита. Доня стои до дон,но в Испания. Да е жив и здрав Н.В. Симеон Втори!

  3. Да живее Негово Величество Цар Симеон Втори! Пък набедените републиканци и политици с дебели шкембета нека завиждат. Който завижда – не вижда.

      1. Думите са си за автора. “ Откачалка“ си ти, а не аз, виж си името, зад което се криеш. Моето име е истинското ми име. Ето и едно стихче: Къде си ти глупако неден, по дух и от нищета по-беден?
        Пак се убеждавам, че злобата, завистта и незнанието на нашата история са в основата на всички наши беди. Както и липсата на възпитание.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.