Откриха първия саниран висок блок в Пазарджик (СНИМКИ)

С хора, почерпка и водосвет в Пазарджик беше открит официално първият висок саниран блок. 12-етажната сграда се намира на на ул. „Дунав“ 2 и е построена през 1988 г.

Сдружението на съсобствениците подало документи за участие в Програмата за енергийна ефективност през януари 2015 г. През октомври същата година получили одобрение от Община Пазарджик и Българска банка за Развитие. Процедурите по ЗОП за избор на фирма, извършваща техническо обследване, на стойност 56 000 лв. стартирали месец по-късно, с през март 2016 г. е открита поръчка за избор на строител.

Стойност на поръчката е 1 289 000 лв., което прави 20 790 лв. на апартамент.

Височината на блока от кота нула до покрив, където е машинното отделение на асансьора, е 50 метра.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. 20790 лева на апартамент?!?!? ‘Бах ти и хайдутлука!!!! Че то нов апартамент в Пазарджик струва по-малко, бе!!!! Е, на туй му се вика „ГЕРБ“, няма майтап!!!

  2. Бая лапачка е паднала. 20790 лева на апартамент при изграден напълно блок.Не му трябва изграждане на ел. и ВиК инсталации и всякакви строителни разрешителни и т.н..За това бързаха ГЕРБ да отпуснат за усвояване 2милиарда за саниране.ГРАБЕЖ!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.