Швейцарският WWF с намеса в държавната политика за туризма „Зелената“ офшорка пробутва на Министерския съвет стар и манипулативен доклад за Пирин. Вместо ски предлагат археологически екскурзии и фото разходки

Висока лавинна опасност през следващите дни, ПСС съветва да бъдем внимателни в планината

Здравето опасно за българските лекари Поне четири са нападенията в спешни центрове последните дни

Ердоган: Развитието на отношенията между Русия и Турция влияе позитивно на регионалната сигурност

Депутатите узакониха проверки на публикации (обзор) Комисията за защита на личните данни има право да влиза в медии и да рови в компютрите на журналистите

Осигуряване след пенсиониране и облекчения за деца

Нинова покани Ахчиева в телевизията на БСП

3 млн. души губят акциите си от приватизацията АИКБ настояват да се оттегли предложението

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 януари 2019

Българско дружество купи банка в Молдова Холдинг “Доверие” взима 64% от Moldindconbank

GPS координати на всяка къща и блок Доброволно ще казваме религия, етнос и здравно състояние

Кери към Тръмп: Подайте оставка Спирането на работата на правителството било срамно

Путин: Русия и Турция продължават да реализират големи проекти и всичко върви по план

Връщат заменките с новия закон за земята Целият бранш против предложените от аграрното министерство промени

Максимална печалба от 10% за „Автомагистрали“ ЕАД при строежа на магистрала „Хемус“ До милион на километър ще спечели държавното дружество

Откриха ремонтирания „Академика 4 км“ Обновени са две зали и плувният басейн на спортния комплекс

Волейболната легенда Владимир Николов, столичният кмет Йорданка Фандъкова и спортният министър Красен Кралев участваха в откриването на ремонтирания спортен комплекс „Академика 4 км“.

След основен ремонт вече са отворени обновените зали и плувният басейн на спортен комплекс “Академика 4 км” в София. Реновирани са многофункционалната зала, по-малката зала “А” и плувният басейн, който е с дължина 25 м. Ремонтът струва 940 000 лв.

“Това е поредна важна стъпка в изпълнение на нашата програма за изграждане и реновиране на спортната база в страната. Утре се открива ремонтираната зала “Младост” в Димитровград, за която Министерски съвет отпусна 3 млн. лв., в четвъртък в Сливен ще прережем лентата на новата зала на Станка Златева, започна ремонтът на Зимния дворец. В началото на следващата година ще завърши изграждането на “Арена Шумен”, строи се и “Арена Бургас”, каза вчера спортният министър Красен Кралев. Той обяви и че откриването на ремонтираната зала “Фестивална” ще е на 16 ноември.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова допълни, че в момента Столичната община изгражда голям спортен салон в 149-то училище.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.