Японският император загрижен от разпространението на коронавируса

Изкуствен интелект създаде супер-антибиотик

Петте влиятелни жени до Ким Чен-ун

Тролейбусите временно няма да спират в тунела на НДК

Задържаха двама души за замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Община Асеновград предупреди населението да не ползва водата от река Чепеларска

Джей Зи е вързан за Бионсе с брачен договор

Почистват от наноси улиците в София

САЩ: Руски тролове сеят дезинформация и за коронавируса

Консерваторите водят на парламентарните избори в Иран

Тийнейджър намушка връстник в Благоевград

Руски самолет, превозващ ЗРК „Панцир“, прелетя над България

Високо напрежение и драма на „Тича“, „Левски“ загуби нови точки

България предлага шест стратегически проекта за развитие на граничните региони

Япония съобщи за 14 нови случая на заразени с коронавирус

Откриха студенстка изложба в Търново Експозицията е под наслов „Фотографията е друг език, на който да се изразяваме и разбираме“

Студентска фотоизложба „Фотографията като комуникация и естетика“ беше открита в Ректората на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“.

Фотографиите са дело на студентите от трети курс на бакалавърските програми във Филологическия факултет – Приложна лингвистика (два чужди езика), Приложна лингвистика. Български и английски език с информационни технологии, Приложна лингвистика. Английски и втори чужд език с информационни технологии, Германистика, Педагогика на обучението по български език и чужд език. Сред официалните гости на събитието, което се провежда за трета поредна година, бяха ректорът проф. д-р Христо Бонджолов, деканът на Филологическия факултет проф. д-р Ценка Иванова и преподаватели и студенти от катедра „Журналистика и връзки с обществеността“. Изложбата включва селекция от най-добрите фотографии, представени по време на обучението в едноименната дисциплина с преподавател гл. ас. д-р Георги Игнатов.

В експозицията са намерили място фотоси от България, Европа и САЩ, които попадат в категориите фоторепортаж, природа, портрет, детайл, градска среда и черно-бяла фотография. Чрез езика на фотографията студентите разказват за творческите си изпитания, свободното време, срещите с приятели, пътуванията в страна и чужбина, както и за миговете от живота, които са ги впечатлили.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.