Отлагат фестивала Midalidare Rock за догодина

Хедлайнерите Judas Priest са потвърдили участието си за догодина.

Judas Priest идват у нас през юли 2021 г.

Международният фестивал Midalidare Rock In The Valley се отлага за 2021. Датите за второто издание остават същите, но през следващата година - 16, 17 и 18 юли. Групите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade потвърдиха участието си догодина. Фестивалът се провежда в района на винарната “Мидалидаре” край чирпанското село Могилово.

“Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнер Judas Priest за 2021 г. Това налага отлагането на фестивала. Смятаме, че в такъв момент здравето на хората е на първо място”, съобщават в позиция организаторите на Midalidare Rock In The Wine Valley.

Феновете, които вече имат билети за феста, ще могат да се възползват от тях без нужда от презаверка и догодина. В случай, че все пак искат да върнат пропуските си, ще могат да го направят на същото място, от което са ги купили, но след края на извънредното положение.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес