Отлагат фестивала Midalidare Rock за догодина

Хедлайнерите Judas Priest са потвърдили участието си за догодина.

Judas Priest идват у нас през юли 2021 г.

Международният фестивал Midalidare Rock In The Valley се отлага за 2021. Датите за второто издание остават същите, но през следващата година - 16, 17 и 18 юли. Групите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade потвърдиха участието си догодина. Фестивалът се провежда в района на винарната “Мидалидаре” край чирпанското село Могилово.

“Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнер Judas Priest за 2021 г. Това налага отлагането на фестивала. Смятаме, че в такъв момент здравето на хората е на първо място”, съобщават в позиция организаторите на Midalidare Rock In The Wine Valley.

Феновете, които вече имат билети за феста, ще могат да се възползват от тях без нужда от презаверка и догодина. В случай, че все пак искат да върнат пропуските си, ще могат да го направят на същото място, от което са ги купили, но след края на извънредното положение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес